Ana sayfa Dizi Haberleri atv’de bir dizi bitti, 5 dizi sağlam, 1 dizi ise çukurda!

atv’de bir dizi bitti, 5 dizi sağlam, 1 dizi ise çukurda!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eylül ayı itibari ile yeni sezonun başlaması atv’de de büyük bir heyecanı beraberinde getirdi. Zaten geçen sezondan gelen ve çok başarılı olan diziler devam edecek. Ayrıca yaz döneminde başlayan Kalp Yarası ve İkimizin Sırrı isimli yapımlar da yoluna devam ediyor. atv için bu sezon başarılı geçecek gibi bir görüntü var.

Pazartesi akşamları Kalp Yarası dizisini yayınlayan atv, yaz döneminde ilgi çeken bu dizinin kış sezonu ile birlikte daha iyi reytingler almasını bekliyor. Yağmur Tanrısevsin ile Gökhan Alkan ikilisi de çok beğenildi ve dizi yoluna emin adımlarla devam ediyor.

Salı günlerinin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz için yeni bir hikaye ve yeni oyuncuların da olduğu bir dönem başlayacak. Ancak dizi ekibi henüz sete çıkmadı. Bazı sıkıntılar ve anlaşmazlıklar olduğu bilgisi geliyor. Oktay Kaynarca eylül sonunda sete çıkacaklarını söylemişti. Dizinin Ekim ayında yayında olması bekleniyor.

atv'de bir dizi bitti, 5 dizi sağlam, 1 dizi ise çukurda! 9

Çarşamba günlerinin fenomeni olmayı hak eden Kuruluş Osman dizisi üçüncü sezona da yine büyük bir değişim ile başlıyor. 16 yeni oyuncunun katıldığı hikayede Serhat Kılıç, Yıldıray Şahinler, Rüzgar Aksoy gibi çok yetenekli isimler de artık izleyici ile buluşacak. Kuruluş Osman üçüncü sezon çekimleri devam ediyor. Dizinin yeni bölümlerinin yakında izleyicilerle buluşması bekleniyor.

Perşembe akşamları Bir Zamanlar Çukurova dizisinin dördüncü sezonu başladı… İyi bir açılış yapan ve yeni sezonda yine güçlü bir hikaye sunacağını gösteren dizideki değişim çok etkileyici oldu. Erkan Bektaş ve İbrahim Çelikkol ikilisi yeni sezonda hikayeyi çok değiştirecek.

atv'de bir dizi bitti, 5 dizi sağlam, 1 dizi ise çukurda! 10

Cuma akşamları yayınlanan Baş Belası isimli polisiye dizi ise ne yazık ki, 13. bölümü ile birlikte 10 Eylül akşamı final yaparak sona erdi. İrem Helvacıoğlu ve Seçkin Özdemir ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin konsepti çok beğenilmişti. İki başrol oyuncusu da çok uyumluydu ama reyting düşüklüğü dizinin sonunu getirdi.

Cumartesi akşamları Kardeşlerim dizisi ikinci sezonu ile yoluna devam edecek. İlk sezonda müthiş bir çıkış yapan dizinin özellikle genç oyuncuları büyük kazanımlar elde etti. Kardeşlerim 19. bölümü ile 11 Eylül cumartesi akşamı yeni sezonu açıyor.

atv'de bir dizi bitti, 5 dizi sağlam, 1 dizi ise çukurda! 11

Pazar akşamları ise güçlü rakipler karşısında atv’nin kozu İkimizin Sırrı. Aras Aydın ve Leyla Feray ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi ne yazık ki beklentileri karşılayamadı. Dizinin dram hikayesi etkileyici ve çekimleri de çok kaliteli. Ayrıca oyunculuk performanslarında da bir sorun yok. Ancak İkimizin Sırrı dizisinin bir türlü istenilen reytingi alamaması dikkatlerden kaçmıyor. Uzak Şehrin Masalı, İçimizden Biri ve Teşkilat isimli diziler başlıyor ve atv dizisi için zorlu günler de geldi. İkimizin Sırrı’nın reytingleri çok düşer ise final ihtimali ortaya çıkabilir.