Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda dizisinde büyük karar ve büyük değişim!

Kırmızı Oda dizisinde büyük karar ve büyük değişim!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – tv8’de yayınlanan Kırmızı Oda dizisi yine aynı taktik ile reytingleri götürecek! Kırmızı Oda dizisinin Türk dizi yapımcılarına çok önemli bir strateji sunduğu gerçeğini konuşmak lazım… Binnur Kaya’nın başrolünde olan dizinin az sayıda kadrolu oyuncusu bulunuyor… Ancak dizinin her bölümüne konuk olarak katılan ünlü isimler var ki, canlandırdıkları karakterler ile izleyicileri derinden etkiliyor. Stratejik olarak alınan kararın tüm dizi sektörünü ne kadar çok etkilediğini ve değiştirmeye başladığını görmeye başlayacağız.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun deneyimleri ve görüşmelerinden yola çıkarak hazırlanan hikayeleri ünlü isimler konuk oyuncu olarak canlandırıyor. Bugüne kadar da birçok ünlü ismi ilk sezonda ekranda gördük. Melisa Sözen, Evrim Alasya, Pınar Deniz, Burcu Biricik, Erkan Petekkaya, Uğur Yücel ve daha ismini saymadığımız birçok ünlü isim dizide yer aldı.

Konuk ünlü isimlerin canlandırmaları ile de her bölüm aslında bir öncekinden çok farklıydı. Bu da dizinin sürekli ilgiyi üzerine çekmesine ve çok iyi reytingler elde etmesini sağladı. İkinci sezonda da aynı konsept ile ilerleyecek olan Kırmızı Oda’ya yine çok önemli oyuncular katılacak.

Kırmızı Oda dizisinde büyük karar ve büyük değişim! 10

Ayça Bingöl, Güneş Hayat, İlayda Alişan, Nihal Yalçın, Başak Daşman gibi isimlerin dizinin yeni sezonunda izleyicilerle farklı karakterlerle buluşacağı ortaya çıktı.

Konuk ünlülerin gelişi ile birlikte dizide hem hikayeler yenileniyor hem de ortam çok değişiyor. Bu döngü sayesinde de izleyiciler hiç sıkılmadan Kırmızı Oda’yı sezon boyunca takip ediyor.

Yeni ünlülerin arasına Burak Demir ve Rozet Hubeş de katıldı. Başak Soysal’ın yönetmenliğini yaptığı Kırmızı Oda, ikinci sezona 17 Eylül Cuma akşamı başlayacak.

Dizinin şimdiye kadar izlediği ve çok başarılı olan konuk oyuncu stratejisi yeni sezonda da eminiz ki başarıyı getirecektir. Tabii ki hikayelerin gücü ve etkisini de hesaba katarak bu değerlendirmeyi yapıyoruz.