Ana sayfa Dizi Haberleri atv’de bir dizinin daha vedası gerçekleşiyor!

atv’de bir dizinin daha vedası gerçekleşiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kış sezonunun sonlarına doğru ekrana gelen yapımlardan birisi de Bozkır Arslanı Celaleddin dizisi olmuştu. Özbek ve Türk oyuncuların bir arada yer aldığı güçlü bir kadrosu bulunan yapım, Harzemşah devletinin güçlü hükümdarı Celaleddin Harzemşah’ı anlatıyor.

atv ekranında vedalar kervanına Bozkır Arslanı Celaleddin dizisi de katılacak. Başladığı günden bu yana ilgi gören ama tatmin edici bir reyting elde edememesi ile üzen dizinin 7. bölümü ile birlikte sezon finali yapacağı duyuruldu.

Emre Kıvılcım’ın başarılı performansı ile göz doldurduğu yapım şimdiye kadar 6 bölüm yayınlandı. Görsellik ve hikaye noktasında oldukça başarılı bir sunum gerçekleştirilen dizi bir Bozdağ Film yapımı… Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman’dan sonra yine tarihi ve güçlü bir dizi yaratan Mehmet Bozdağ, dizi konusunda oldukça iddialıydı. Ancak izleyiciler açısından yaz dönemine de denk gelmesi nedeniyle Bozkır Arslanı Celaleddin dizisi beklentilerin altında reytingler elde etti.

atv'de bir dizinin daha vedası gerçekleşiyor! 7

Yenilmez hükümdar Cengiz Han’ın ordularını üst üste mağlup edip, Moğol ordularının yenilemeyeceği efsanesini yerle bir eden, Harzemşahlar Devleti’nin son lideri Celaleddin Harzemşah’ın hayatını anlatan dizinin 2 Temmuz Cuma günü 7. ve sezon finali yayınlanacak. atv’den yapılan duyuruda sezon finalinin Cuma akşamı saat 20.00’da izleyicilerle buluşacağı duyuruldu.

Bozkır Arslanı Celaleddin dizisi ikinci sezonu ile da yoluna yine atv ekranında devam edecek. Kış sezonunda dizinin daha yüksek izlenme oranları elde etmesi ve hak ettiği değeri de izleyici nezdinde bulması bekleniyor.