Ana sayfa Sosyal Medya Fahriye Evcen’i heyecanla bekleyenlere müjdeyi Burak Özçivit verdi!

Fahriye Evcen’i heyecanla bekleyenlere müjdeyi Burak Özçivit verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kuruluş Osman dizisinin sezon finali yapmasının ardından Burak Özçivit, 3 aylık bir tatil dönemine başlamıştı. Henüz İstanbul’da bulunan ünlü oyuncu eşi ve oğlu Karan ile özlemle beklediği dinlenme günlerine kavuştu. Ünlü çift sokakta kameralar tarafından görüntülendi.

Burak Özçivit, henüz tatil planlarının netleşmediğini söyledi. Sakallarını kesmediğini de belirten oyuncu, henüz tatil konusunda karar vermediklerini ifade etti. Fahriye Evcen de henüz İstanbul’da yapmaları gereken işler olduğunu belirtti ve “Burak’ın dizisi yeni bitti. O yüzden böyle apar topar gidemiyoruz. Halledip öyle gideceğiz” diye konuştu.

Tatil konusunda henüz net bir planları olmadığının altını çizen Burak Özçivit’e hep televizyonda yer aldığı, dijital platformlarda bulunmadığını belirterek nedeni ile ilgili bir soru yöneltildi. Oyuncu, “Benim şu anda dizim devam ediyor. O ancak bittikten sonra konuşmak lazım” ifadesini kullandı.

Fahriye Evcen de kendi tarafında bazı projelerin olduğunu ifade etti. Özçivit, “Var var sürprizi var, çok güzel sürprizi var” diyerek de eşinin yakında farklı projelerle gelebileceğine yönelik gönderme yaptı.

Fahriye Evcen, birkaç tane projesi olduğunu belirtti ama detay verdi.