Ana sayfa Dizi Haberleri atv’de yeni sezonda sürpriz çıkışı Kalp Yarası dizisi yaptı!

atv’de yeni sezonda sürpriz çıkışı Kalp Yarası dizisi yaptı!

tarafından ker_def

TelvizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında yaz döneminde başlayan Kalp Yarası dizisi 13 bölüm yayınlandı. Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin’in başrollerinde yer aldığı dizi yaz döneminde iyi bir çıkışa imza attı. Dizinin reytinglerinin Eylül ayı ile birlikte artış sergilemesi çok önemli bir gelişme olarak öne çıkıyor.

Dram yüklü hikayesi ile dikkat çeken Kalp Yarası, aslında yeni sezonda atv’nin sürpriz projesi olarak öne çıkıyor. 13 bölüm geride kalmasına rağmen dizinin hem izleyici kitlesi artmaya devam ediyor hem de reytingleri çok iyi geliyor… Tüm kişiler kategorisinde yine birincilik elde eden Kalp Yarası’nın bu çıkışı atv için önemli bir başarı hikayesi olarak gözüküyor.

atv'de yeni sezonda sürpriz çıkışı Kalp Yarası dizisi yaptı! 7

Eylül ayında farklı diziler ekrana gelmeye başlayınca yaz döneminde başlayan projelerin düşüş yaşaması ya da bocalaması beklenen bir durumdur. Ancak Kalp Yarası dizisinde böyle bir gelişme yaşanmadı. Dizi Eylül ayı ile birlikte izleyici sayısını artırdı ve reytinglere de damga vurmaya başladı.

Yaz döneminde izleyici sadakatini elde eden Kalp Yarası’nın Eylül itibariyle de iyi bir çıkış yakalaması yeni sezon için çok önemli bir gelişme oldu. Dizinin pazartesi rekabetinde Yasak Elma’yı tüm kişiler kategorisinde geride bırakması da önemli bir gelişme oldu.

AB kategorisinde biraz düşük kalan dizi, ABC1’de de ortalamanın üzerinde reytingler alabiliyor. Kalp Yarası’nın akıbetini netleştirecek gelişme ise Alparslan ve Üç Kuruş dizilerinin başlamasından sonra iyi reytingler alıp alamayacağı olacak.

Rakipler artsa da hem temposu hem hikayesi hem de oyunculuk performansları ile Kalp Yarası’nın güçlü bir şekilde yoluna devam etmesi bekleniyor.

İşte dizinin 4 Ekim Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 14. bölüm fragmanı: