Ana sayfa Dizi Haberleri atv’deki Kalp Yarası dizisini ayakta tutan bir gerçek var!

atv’deki Kalp Yarası dizisini ayakta tutan bir gerçek var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yayınlanan Kalp Yarası isimli dizinin 22 bölümü geride kaldı. 6 Aralık Pazartesi akşamı dizinin 23. yeni bölümü yayınlanacak.

Ayşe ile Ferit’in hikayesinde neler olacağını izleyiciler heyecanla bekliyor. Gökhan Alkan ile Yağmur Tanrısevsin ikilisi ise dizinin hala devam etmesinin en büyük sırrı konumunda.

İki başrol oyuncusunun güçlü bir uyum yakalamış olması, enerjilerinin çok yüksek olması ve birbirlerine çok yakıştırılmaları Kalp Yarası dizisinin ayakta kalmasını sağlıyor.

Benzer durumları izleyiciler farklı yapımlarda da yaşadı. Başrol çiftinin uyumlu olması, diziyi izlenir kılıyor. Kalp Yarası da hikaye noktasında birçok sorun yaşamakta olsa da iki başrol oyuncusunun güçlü uyumu hala yüzbinlerce izleyiciyi ekran başına topluyor.

atv'deki Kalp Yarası dizisini ayakta tutan bir gerçek var! 7

Kalp Yarası dizisinde Ayşe ile Ferit’in güzel günlere geri dönmesini bekleyen çok büyük bir hayran kitlesi var. Merve Çağıran’ın canlandırdığı Hande karakterinin yaptıkları, dizi hayranlarını bir hayli rahatsız ediyor.

Hande’nin entrikaları ve bunların da başarıya ulaşması izleyicileri en çok rahatsız eden konu oldu. Ancak Ayşe ile Ferit’in güçlü uyumu ve oyuncuların da iyi performansları ile Kalp Yarası dizisi senaryo sorunlarına rağmen yoluna devam etmeyi başarıyor.

Kalp Yarası dizisinin 6 Aralık Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 23. bölümünden 2. fragman yayınlandı. Dizinin hayranları heyecanla yeni bölümü bekliyor.