Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın ünlü ismi, Barbaroslar dizisine katıldı!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın ünlü ismi, Barbaroslar dizisine katıldı!

tarafından ker_def

atv ekranında yayınlanan ve 6 sezon başarılı bir iş çıkartan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ne yazık ki, 7.sezonda yaşanan kriz nedeniyle iptal edildi. Dizinin artık çekilmeyeceğinin anlaşılması üzerine ise oyuncular yeni projelerle anlaşmaya başladı.

Dizide Behzat karakterini canlandıran Emir Benderlioğlu’nun Barbaroslar dizisiyle anlaştığı ortaya çıktı. 1979 doğumlu olan Benderlioğlu, Piri Reis karakteri ile TRT1 dizisinin ekibinde yer alacak.

Perşembe akşamları yayınlanan dizinin iyi reytingleri var. Çok büyük bir bütçe ile hazırlanması nedeniyle birincilikler alması beklenen dizi ne yazık ki, Camdaki Kız’ın gerisinde kalıyor… Barbaroslar dizisinin öne çıkması için hikayeye önceki hafta 9 yeni karakter katılmıştı. Cemre Gümeli de yeni katılan isimler arasında yer almıştı.

Dizinin hikayesinde önemli bir yeri bulunması beklenen Piri Reis karakteri de hikayede izleyicilerle yakında buluşacak.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın ünlü ismi, Barbaroslar dizisine katıldı! 7

Denizcilik alanında zamanının en önemli bilim adamları arasında yer alan, Türk denizcilik tarihinin parlayan yıldızı Piri reis’ e hayat verecek olan başarılı oyuncu Benderlioğlu, 12. Bölüm itibariyle ekranlarda olacak.

’Barbaroslar: Akdeniz’ in Kılıcı‘’ Midilli’ den çıkan Sipahi Yakup Ağa’nın dört oğlu olan İshak, Oruç, Hızır ve İlyas’ın tehlikelere göğüs gerip yükselerek denizlerin fatihi olmalarını ve Barbaros kardeşlere dönüşme serüvenini anlatıyor.

’Barbaroslar Akdeniz’ in Kılıcı isimli dizinin oyuncu kadrosu şu isimlerden oluşuyor: Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe, Yiğit Özşener, Pelin Akil, Bahadır Yenişehirlioğlu, Cemre Gümeli, Yetkin Dikinciler, Okan Şenozan, İsmail Filiz, Caner Topçu, Aytek Şayan, Gonca Cilasun, Burcu Gül Kazbek, Tolga İskit, Doruk Nalbantoğlu, Murat Göçmez, Gökhan Gencebay, Batuhan Bayar, Ümit Çırak ve Devrim Evin.”

’Barbaroslar: Akdeniz’ in Kılıcı her Perşembe 20.00’de TRT 1 ekranlarında…