Ana sayfa Dizi Fragmanları atv’den değişim beklenen Kardeşlerim dizisiyle ilgili yeni karar!

atv’den değişim beklenen Kardeşlerim dizisiyle ilgili yeni karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisi atv ekranında yer alan ve 18 bölüm süren bir yapımdı. İlk sezonu başarılarla dolu olan dizi tüm izleyici kesimlerinden olumlu dönüşler aldı. Reytingleri ile göz dolduran ve ikinci sezonda daha iyi sonuçlar alabileceğini de kanıtlayan  Kardeşlerim’in ilk sezonu geçtiğimiz haftalarda tamamlanmıştı.

Genç ve tecrübeli isimleri bir arada buluşturan atv dizisinin ikinci sezonunu heyecanla ve merakla bekleyen geniş bir izleyici kitlesi var. Özellikle de ikinci sezonda hikayede bazı değişiklikler olacağına yönelik kulis bilgileri merakı iyice artırdı. Diziden bazı isimlerin de ayrılması gündemde. Ancak henüz net bilgiler gelmedi.

Kardeşlerim dizisini ekranda görmeyi çok arzulayan izleyiciler, yaz arasının nasıl geçeceğini bilemediklerini belirten birçok yorum yazıyor. Atv ise yeniden dizinin ilk sezonunu izlemek isteyenler için bir kolaylık sağlayacak.

Kardeşlerim dizisini tekrar izlemek isteyenler hafta içi her 2ün saat 10.00’da atv ekranında Kardeşlerim dizisinin tekrar bölümlerini bulabilirler. Birçok dizi hayranı ilk bölümleri yeniden izlemek ve gözden kaçırdıkları detayları görmek için tekrar bölümlerin faydalı olacağını belirtiyor.

Eylül ayında yeniden ekranlara dönecek olan Kardeşlerim dizisi izleyicileri, atv’nin tekrarları yayınlama kararından memnun oldu.