Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisinin akıbeti belli değil ama Celil Nalçakan’ın diziyle arasında güçlü bir bağ var!

Kardeşlerim dizisinin akıbeti belli değil ama Celil Nalçakan’ın diziyle arasında güçlü bir bağ var!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Celil Nalçakan, Kardeşlerim isimli atv dizisiyle ekranlarda yer alıyor. 4 yıldır aynı projede başarılı bir performans ortaya koyan oyuncu, canlandırdığı Akif karakteri ile de ekran başındaki izleyicilere farklı duygular yaşattı.

Akif karakteri aslında izleyicilerin günümüz dünyasında sıkça karşılaştığı insan figürlerinden birisi ve Celil Nalçakan da rolünü çok başarılı bir şekilde canlandırıyor. Kardeşlerim dizisinden birçok oyuncu ayrıldı ve bu durumun devam edeceği anlaşılıyor.

Celil Nalçakan da 4 yıldır setinde çalıştığı, büyük emek verdiği Kardeşlerim dizisi ile arasında bir bağ oluştuğunu söyledi.

Ünlü oyuncu, “Bir bağ var artık, 4 sene. 12 saat setteyim, 6 saat uyuyorum. Günün 12 saati Akif, 6 saati Celil oldum 4 sene boyunca. O yüzden özleyeceğim, biterse” diye konuştu.

Kardeşlerim dizisinin beşinci sezonda da devam edip etmeyeceğini oyuncuların bile bilmediği ortaya çıktı. Celil Nalçakan, bu konuyla ilgili soru üzerine, “Hiç bilmiyorum ben o işleri. Yapımcının, kanalın işi, ben kendi işimi yapıyorum” diye konuştu.

Dizi setlerindeki yoğunluktan oyuncuların artık bunalmış olmasını normal gördüğünü söyleyen Celil Nalçakan, bu konuyla ilgili meslektaşlarından gelen eleştirilere anlayışla yaklaşılması gerektiğini düşünüyor.

Ünlü oyuncu, “Eğlenmek icap ediyor. Ben çok şanslıyım, şahane bir ekiple çalışıyorum. Biz sette eğleniyoruz. Böyle bir şey söyleyen de haklıdır. Gerçekten çok zor bir iş” diye konuştu.

En son Kızılcık Şerbeti dizisindeki Müjde Uzman, setteki çekimlerden yorulduğunu söylemişti. Celil Nalçakan da Müjde Uzman’ın sevdiği bir arkadaşı olduğunu ve yorgunluk itirafını da gerçekçi bulduğunu sözlerine ekledi.