Ana sayfa Dizi Fragmanları atv’den Destan dizisinin yayın tarihi ve günü açıklandı!

atv’den Destan dizisinin yayın tarihi ve günü açıklandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bu sezonun en özel projelerinden birisi de Destan dizisi olacak. atv ekranında ne zaman yayınlanacağı merakla beklenen diziyle ilgili önemli gelişmeler yaşandı.

Ebru Şahin ve Edip Tepeli ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin yayın günü olarak salı akşamları netleşti. Destan dizisi bundan böyle her salı akşamı izleyicilerle buluşacak. Dizinin ilk bölümünün ise 23 Kasım Salı akşamı izleyicilerle buluşacağı duyuruldu.

atv’den yapılan duyuru ile birlikte diziyi heyecanla bekleyen izleyiciler için belirsizlik ortadan kaldırıldı. 30 bin metrekare platoda çekimleri yapılan Destan dizisi için Bozdağ Film tarafından titiz bir çalışma yürütüldü. Yapımcı Mehmet Bozdağ, kendisinin bir hayali olan hikayeyi Destan dizisi ile senaryolaştırdıklarını ifade etmişti.

Ebru Şahin’in Akkız karakteri ile savaşçı bir kadın haline getirildiği Destan dizisi, sekizinci yüzyılda geçecek. Orta Asya’da geçen hikayede iktidar mücadelesi sergileyecek olan Akkız karakterinin etrafında olaylar gelişecek.

Türklerin, Orta Asya’daki yaşam kültürlerine yönelik birçok detayın da yer alacağı Destan dizisi, bir anlamda milli duyguları da ortaya çıkartmaya çalışacak…

İşte Destan dizisiyle ilgili yapılan yayın başlama duyurusu:

Yönetmenliğini Emir Khalilzadeh’in yaptığı; senaryosunu Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem’in kaleme aldığı Destan’ın başrollerini Ebru Şahin, Selim Bayraktar ve Edip Tepeli üstleniyor.