Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz için umutları tüketen karar!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz için umutları tüketen karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin hayranları, yapımcı firma ile yayıncı atv arasında yaşanan krizin bir şekilde çözülebileceği düşüncesine sahipti. Ancak böyle bir şey olmayacağı anlatan net bir karar alındı.

Altı sezon boyunca Salı akşamları yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin artık atv’nin gündeminde olmadığını kanıtlayan karar ile birlikte her şey netleşti…

Atv’den yapılan duyuruda Destan isimli yeni dizinin yayın gününün Salı akşamları olduğu ifade edildi. Yani Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın altı sezon boyunca yayınlandığı Salı akşamları artık Destan dizisi izleyicilerle buluşacak. 23 Kasım’dan itibaren Destan, Salı rekabetinde birincilik için mücadele edecek.

Şayet atv, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin devam etmesini isteseydi Destan dizisini Cuma akşamlarına koyabilirdi. Ancak kanalın altı sezon süren fenomen diziden tamamen vazgeçtiğini Destan dizisi kararı ile anlamak mümkün.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde yaşanan krizin aslında basit ve sıradan bir durum olmadığı, atv’nin bir geri adım atmak ya da yeniden anlaşma noktasına gelmek gibi bir niyetinin olmadığı da böylece ortaya çıktı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz kesin olarak bitirilmiş oldu ve tüm umutlar da tükendi.