Ana sayfa Dizi Haberleri atv’nin Bir Zamanlar Çukurova duyurusuna Kanal D’den hemen Camdaki Kız yanıtı!

atv’nin Bir Zamanlar Çukurova duyurusuna Kanal D’den hemen Camdaki Kız yanıtı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları reyting yarışı çok sert geçecek… Bir Zamanlar Çukurova dördüncü sezonu ile ekrana geliyor. Camdaki Kız dizisi ise ikinci sezonuyla izleyicilerin karşısına çıkacak.

Geçen sezon atv’nin dizisi çok başarılı bir dönem geçirirken, Kanal D’nin atağı herkesi şaşırtmıştı. Bir Zamanlar Çukurova dizisi çok iyi reytingler aldığı bir noktada Camdaki Kız’a birincilikleri kaptırdı. İki dizi arasındaki reyting yarışı yeni sezonda daha da sertleşecek.

atv’nin Bir Zamanlar Çukurova dizisini 9 Eylül Perşembe günü başlatacağı duyurusuna Kanal D’den yanıt gecikmedi… Camdaki Kız dizisinin yeni sezonu da yine aynı tarihinde başlayacak. Görüldüğü üzere iki dizi için de iddia büyük ve ikisi de aynı gün yeni sezonu başlatıyor.

Bu da kanallar ve diziler arasındaki rekabetin ne kadar sert olacağını anlatmaya yetiyor.

9 Eylül Perşembe akşamı iki etkili dizi başlıyor… Bir yanda Bir Zamanlar Çukurova, diğer tarafta ise Camdaki Kız. Her iki yapım da milyonları ekran başına toplamayı başaran diziler oldu. Bakalım yeni sezonda büyük yarışı hangisi kazanacak? İzleyip göreceğiz.