Ana sayfa Sosyal Medya Gökçe Bahadır’ın yeni dizisi tutar! Evlilik Hakkında Her Şey bomba gibi!

Gökçe Bahadır’ın yeni dizisi tutar! Evlilik Hakkında Her Şey bomba gibi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Evlilik Hakkında Her Şey isimli yeni dizi Fox TV ekranında izleyicilerle buluşacak. 3 yıl aradan sonra Gökçe Bahadır yeniden televizyon ekranına dönüş yapacak. Yeni dizisinin konusu evlilikler ve boşanmalar üzerine olacak.

Gökçe Bahadır bir boşanma avukatı olarak izleyici karşısına çıkacak. Gökçe Eyüboğlu, Sumru Yavruck, Tülin Ece gibi önemli kadın oyuncuların yanı sıra; erkek oyuncular da dikkat çeken isimlerde seçildi. Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı, Fırat Altumeşe, Ali İpin, Berta Aslani ve Erdal Küçükkömürce dizinin kadrosunda yer alan diğer isimler olarak dikkatleri çekiyor.

BBC yapımı, “The Split” dizisinin uyarlaması olan dizinin ilk fragmanı yayınlandı. Dizi hayranları ilk fragmana yaptıkları yorumlarda pozitif ifadelere yer verdi. Birçok dizi hayranı, “Bu iş tutar” diyerek dizinin iyi reytingler elde edeceğine yönelik tahminler yaptı.

Sosyal medyada Evlilik Hakkında Her Şey dizisi için çok olumlu yorumlar görebilirsiniz. Gökçe Bahadır’ın yeni imajına da hayranları bayıldı. Dizinin yakında Fox TV ekranında yayınlanacağı duyuruldu. Ancak net bir tarih verilmedi. Tahminler Eylül ayında ilk bölümün yayınlanacağını gösteriyor.

Çekimlerine İstanbul’da devam edilen dizinin genel hikayesi şöyle: Cevher ailesine mensup birbirinden çok farklı dört kadının ortak geçmişlerine olan tepkileri ve farklılıkları işlenecek. Bir evliliğin bütün aşamalarını bu dört kadın kahramanımız üzerinden göreceğiz.

İşte Neslihan Yeldan’ın konuk oyuncu olarak yer aldığı Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin ilk fragmanı: