Ana sayfa Dizi Fragmanları Atv’nin çok iddialı başlayan dizisi adeta başına bela oldu!

Atv’nin çok iddialı başlayan dizisi adeta başına bela oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – atv’nin Baş Belası dizisinin başı büyük belada! Televizyon ekranında yaz dönemi bitiyor. Cuma akşamları yayınlanan Baş Belası dizisinin reytingleri ise düşmeye devam ediyor. İrem Helvacıoğlu ve Seçkin Özdemir ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin durumu birçok izleyicinin canını sıkıyor.

Dizi çok başarılı bir çizgi tutturdu. Hikaye ve konsept gayet iyi… İzleyenler açısından Baş Belası dizisi uzun süre ekranda kalması istenen bir proje oldu. İrem Helvacıoğlu ve Seçkin Özdemir ikilisinin iyi performans gösterdiğini ve karakterlere çok iyi uyum sağladıklarını görüyoruz.

Baş Belası dizisi adına aslında ne hikaye ne de oyuncular konusunda bir sıkıntı yok. Tek ve en büyük problem reytingler. Henüz yeterince izleyicinin ilgisini çekmemesi dizi adına büyük talihsizlik oldu. Onuncu bölümü dün akşam yayınlanan Baş Belası dizisinin reytingleri düşerken, yaz döneminin de bitmek üzere olması büyük bir sıkıntıyı beraberinde getirdi.

Atv'nin çok iddialı başlayan dizisi adeta başına bela oldu! 8

atv’nin Eylül ayında bir karar vermesi gerekiyor. Baş Belası, Cuma akşamları yayınlanıyor ve reytingler hiç de iyi değil. Dün akşam tüm kişilerde dokuzuncu olan dizi, AB’de günü yedinci bitirdi ve ABC1 kategorisinde ise sekizinci sırada yer aldı. Reyting oranları ise oldukça düşük geldi…

Sonuç olarak, atv’nin böyle düşük bir performanslı diziyi ekranda taşıması kolay değil.. Rakip kanalların iddialı projelerinin de başlaması ile birlikte Baş Belası’nın durumu daha da kötüleşebilir. İşte bu noktada bir karar alınması gerekecek.

Birçok izleyici açısından son dönemin en kaliteli yapımlarından birisi olan Baş Belası, adeta atv’nin başına bela oldu. Çünkü yayından kaldırsa bir dert, kaldırmasa ayrı bir dert.

Atv'nin çok iddialı başlayan dizisi adeta başına bela oldu! 9

Bu kadar iyi bir projenin yayından kaldırılması izleyici tarafından büyük tepki çekecektir. Ancak dizinin yükselme umudu da her geçen hafta azalıyor… İzleyicilerin hala Baş Belası’na yeterince ilgi göstermemesi kanalın işini zorlaştırıyor.

Eylül ayı ile birlikte atv, Baş Belası dizisini ya yayından kaldıracak ha da bir süre daha devam etmesine izin verecek. Tabii ki reytingler yine en belirleyici faktör olacak.

Ancak, bu kadar düşük reytingler alan bir yapımın kış döneminde çok daha iyi performans göstereceği ve iyi reytingler alacağına yönelik beklentiler düşük. Yani Baş Belası dizisine final yaptırmak büyük haksızlık. Ama bu kadar düşük reytinglerle de kış döneminde yola devam etmek atv adına büyük bir gelir kaybı anlamına gelebilir.

Baş Belası dizisinin 11. yeni bölümünden ilk fragman da yayınlandı. 27 Ağustos Cuma günü yeni bölümden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz.