Ana sayfa Dizi Haberleri Son Yaz dizisinden ayrılan ünlü oyuncu hayatının haberini aldı!

Son Yaz dizisinden ayrılan ünlü oyuncu hayatının haberini aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yayınlanan ve geniş bir hayran kitlesi elde eden Son Yaz dizisinde Emre Karayel de yerini almıştı. Fatih Doğanay karakteri ile hikayede izlediğimiz oyuncu başarılı performansı ile ilk sezonda öne çıkan isimler arasındaydı.

21. bölümü ile birlikte sezon finali yapan Son Yaz dizisinin ikinci sezonda da devam edecek olması hayranları çok mutlu etti. Fatih karakteri de hikayenin kilit rollerinden birisiydi ama ikinci sezonda olmayacak. Canan’a olan aşkıyla bilinen Fatih karakterinin hikayesi ilk sezon itibari ile tamamlandı…

Son Yaz dizisinden ayrılan ünlü oyuncu hayatının haberini aldı! 8

Emre Karayel, Son Yaz dizisinden ayrılan isimlerden birisi oldu. Şebnem Dönmez, Erdem Şanlı, Olgun Toker ve Funda Eryiğit ile birlikte Emre Karayel de bu hikayede sadece ilk sezonda yer aldı.

Karayel, şimdilerde ise aldığı güzel bir haber ile gündem oldu. Karısı Gizem Demirci’nin hamile olduğunun ortaya çıkması ünlü oyuncuya büyük bir heyecan yaşattı.

Son Yaz dizisinden ayrılan ünlü oyuncu hayatının haberini aldı! 9

İç mimar olan eşiyle bebeklerini bekleyen Karayel, bu haberin ortaya çıkması ile birlikte sosyal medyada da hayranlarından tebrik mesajları aldı.

Baba olmaya hazırlanan Emre Karayel’in bir oğlu olacak. Gizem Demirci, 3,5 aylık hamile.