Ana sayfa Dizi Haberleri Bu görüntüler olay yaratır! Kıvanç Tatlıtuğ’un Into The Night’taki ilk sahnesi ortaya çıktı!

Bu görüntüler olay yaratır! Kıvanç Tatlıtuğ’un Into The Night’taki ilk sahnesi ortaya çıktı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türkiye’nin gelmiş geçmiş en yakışıklı oyuncularından biri olarak kabul edilen Kıvanç Tatlıtuğ, her projesiyle gündem yaratmaya devam ediyor. Uzun süre sessiz kaldıktan sonra arka arkaya yeni projeleri sıralayan Kıvanç Tatlıtuğ’un Netflix için çekilen Belçika yapımı dizisi Into The Night’daki görünümü ortaya çıktı.

Türkiye’nin en parlak erkek oyuncularından biri olan Kıvanç Tatlıtuğ, geçtiğimiz aylarda Netflix için çekilen Bir Denizaltı Hikayesi isimli dizi projesi ile gündemde yer almıştı. Tatlıtuğ çekimleri İstanbul, Çeşme ve Ayvalık’ta yapılan dizide başrolü Özge Özpirinçci ile paylaşmıştı.

Tatlıtuğ’un şimdi sırada bir film projesi var. Ünlü oyuncu kısa süre sonra Özcan Alper tarafından yönetilecek Aşıklar Bayramı isimli filmde rol almak üzere yeniden sete çıkacak. Kıvanç Tatlıtuğ’a filmde usta oyuncu Settar Tanrıöğen eşlik edecek. Tatlıtuğ filmde, halk ozanı olan Settar Tanrıöğen’in avukat oğlunu canlandıracak. Filmin çekimlerine yakında başlanacak.

Bu görüntüler olay yaratır! Kıvanç Tatlıtuğ'un Into The Night'taki ilk sahnesi ortaya çıktı! 7

Tüm bunların yanında Kıvanç Tatlıtuğ’un bomba gibi bir projesi bir süre önce ortaya çıkmıştı. Tatlıtuğ’un Netflix için çekilen Belçika yapımı dizisi Into The Night’ın ikinci sezonunda yer aldığı duyurulmuştu. Tatlıtuğ, yurt dışında yaşayan Türk oyuncu Mehmet Kurtuluş’un kadrosunda yer aldığı Jason George imzalı dizinin ikinci sezonunda rol alacak.

Into Tne Night’ın çekimleri başladı, setten ilk fotoğraflar geldi. Kıvanç Tatlıtuğ’unda dizide nasıl görüneceği ortaya çıktı. Bu dizide eski hallerinden çok farklı görünen Tatlıtuğ, daha ilk fotoğraflarıyla olay yaratmayı başardı.

Into The Night’ın üçüncü sezonunda ne olacak?

Güneşin insan sağlığını tehlikeye attığı bir dönemi konu alan dizi, batıya kalan bir grup insanı konu alıyor. İlk sezonda uçakta yaşananları anlatan dizi, karakterlerin Bulgaristan’da bir sığınağa geçmesi ile devam etti. Yer altındaki yaşamlarını incelediğimiz hayatta kalanlar, kötü bir sürprizle karşılaşınca işler yine sarpa sarıyor.