Ana sayfa Dizi Haberleri Erşan Kuneri’de oyuncu bombardımanı sürüyor! Çok iddialı bir oyuncu daha ekipte!

Erşan Kuneri’de oyuncu bombardımanı sürüyor! Çok iddialı bir oyuncu daha ekipte!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cem Yılmaz’ın, G.O.R.A. ve Arif V 216 filmlerindeki fenomen karakter Erşan Kuneri’den yola çıkarak Netflix için çekeceği dizinin çekimleri son hız devam ediyor. Dizide oyuncular bir bir açıklanırken yeni bir oyuncunun daha kadroya katıldığı duyuruldu.

Önümüzdeki yıl yayına girmesi planlanan dizinin uzun zamandır hazırlıklarını sürdüren Cem Yılmaz, yaklaşık bir ay önce oyuncu kadrosu ile bir araya gelerek okuma provası gerçekleştirmişti. İlk fotoğraflarda yer alan Uraz Kaygılaroğlu, dizinin ekibine katıldığı açıklanan ilk isim olmuştu.

Ardından Cem Yılmaz Instagram hesabından yaptığı paylaşımla Necip Memili’nin kadroya dahil olduğunu duyurdu. Dizide ayrıca Ezgi Mola, Nilperi Şahinkaya, Zafer Algöz, Bülent Şakrak ve Çağlar Çorumlu da yer alıyor.

Ekibe katıldığı açıklanan son isim ise Özkan Uğur oldu. Özkan Uğur daha önce Cem Yılmaz’ın G.O.R.A, A.R.O.G, Yahşi Batı’da, Arif V 216, Karakomik Filmler 2019 ve Karakomik Filmler 2: Deli’de rol almıştı. Özkan Uğur ve Cem Yılmaz bu filmle yeniden bir araya gelecek.

Erşan Kuneri'de oyuncu bombardımanı sürüyor! Çok iddialı bir oyuncu daha ekipte! 7

Erşan Kuneri’nin 1970’lerin sonu ve 1980’lerin başında yaşadıklarını konu alacak dizinin ilk sezonu sekiz bölümden oluşacak. Her bölümde farklı hikayeler olacak.

Dizinin çekimlerine başladığına dair ilk haber oyunculardan Ezgi Mola’nın Instagram hesabından yaptığı paylaşımla ortaya çıkmıştı.

Bu arada kanser tedavisi gören Özkan Uğur’un Erşan Kuneri dizisinde rol alacağının ortaya çıkması sağlık durumunun da iyi olduğunun habercisi oldu.