Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisi ekibi zirvede ki bırakacak, risk mi alacak?

Kardeşlerim dizisi ekibi zirvede ki bırakacak, risk mi alacak?

tarafından ker_def

atv ekranlarında dördüncü sezonu devam eden Kardeşlerim dizisinin beşinci sezonda da izleyici ile buluşma ihtimali bulunuyor. Daha önce bu durumu Suzan karakterini canlandıran Ahu Yağtu dile getirmiş ve böyle bir ihtimal olduğunu belirtmişti.

Kardeşlerim dizisinin hikayesi sağlam ve güçlü bir seyirci desteği ile de 3 sezonluk büyük bir başarı grafiği yakaladı. Ancak 4. sezonda işler değişti. Önemli isimlerin bir bir kadrodan ayrılmasının ardından, hikaye olarak da izleyiciyi ekranda tutabilecek kadar güçlü bir görüntü sergilenemedi.

Yine de Kardeşlerim dizisinin özellikle tüm kişiler kategorisinde güçlü bir izleyici desteği olduğu biliniyor. Dizinin sadık kitlesi bir sezon daha projeyi izlemek istese de hem yorgun ekibin hem de hikayenin bu noktada 5. sezonu kaldırıp kaldıramayacağı belirsiz bir durum yaratıyor.

Tabii ki reytinglere bakıldığı zaman AB ve ABC1 gruplarında artık çok düşük oranlar elde ediliyor ve sadece tüm kişiler kategorisinde ortalama reytinglerle bir sezonu daha göze almak çok da akıllıca gelmiyor.

Tabii ki yapım ekibinin, senaristlerin yepyeni bir hikaye ortaya çıkarması, yeni isimler ile kadronan güçlendirilmesi gibi bir durumda işler daha olumlu gelişebilir.

Ancak Kardeşlerim dizisinin 4 sezonluk macerasında çok önemli başarılar elde ettiğini, dünyanın birçok ülkesine satışının gerçekleştirildiğini ve birçok genç oyuncuyu sektöre kazandığını da değerlendirerek, ekibin zirvede işi bırakmak istemesi de akla yatkın geliyor.

Ne olacağı yakın zaman içinde ortaya çıkacaktır.