Ana sayfa Dizi Fragmanları atv’nin Kalp Yarası dizisi final olmasın diye yeni adımlar atılıyor!

atv’nin Kalp Yarası dizisi final olmasın diye yeni adımlar atılıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Kalp Yarası dizisinde izleyicinin istekleri yavaş yavaş oluyor! atv ekranlarının sevilen dizilerinden Kalp Yarası’nın reytinglerinin düşmesinin en önemli nedenlerinden birisinin de senaristtin Ayşe ile Ferit karakterini birbirlerinden uzaklaştırması olarak gösteriliyordu.

Dizi hayranları sosyal medyada bu durumu çok fazla eleştirdi. Gökhan Alkan ile Yağmur Tanrısevsin ikilinin başrolünde yer aldığı dizinin 24. yeni bölümünde bu durumun değişmeye başladığını gösteren işaretler var. Dizinin yeni bölümü için yayınlanan fragmanda Ayşe ve Ferit’in bir arada aynı evde ve birbirlerine sarıldıkları görüntüler görülüyor.

Ayşe, “Beni sensiz bırakma” diyerek Ferit’e olan ihtiyacını gösteriyor. Bu sahne ile birlikte senaristlerin hikayede yavaş yavaş bu iki karakteri birbirlerine kavuşturacakları anlaşılıyor.

Tabii ki dizide gerginlikler, çatışmalar ve entrikalar olmadan işler yürümez. Sadece aşk üzerinden Kalp Yarası’nı izletemeyeceğini bilen dizinin senaristleri bir hayli etkili sahnelerle izleyicileri ekran başında tutmaya çaba harcayacak.

13 Aralık Pazartesi akşamı yayınlanacak 24. bölüm de çok hareketli ve farklı duyguların yaşandığı bir bölüm olarak izleyicileri bekliyor. Kalp Yarası dizisinde daha fazla reyting düşüşü finale yönelik ciddi bir adım olarak görülecektir. Bu nedenle de izleyicilerin ekran başında diziye destek olması için senaryo heyecanı yüksek şekilde ilerleyecek gibi görünüyor.