Ana sayfa Sosyal Medya Arka Sokaklar’dan ayrılan ve Camdaki Kız’a katılan Yüsra Geyik fırsatın farkına vardı!

Arka Sokaklar’dan ayrılan ve Camdaki Kız’a katılan Yüsra Geyik fırsatın farkına vardı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Arka Sokaklar isimli fenomen dizide 15 yıl kalan Yüsra Geyik, geçen sezon sonunda ayrılık kararı almıştı. Çocukluk ve ergenlik dönemlerini bu dizide geçiren Yüsra Geyik, gençlik döneminin başlarında da yine Arka Sokaklar’ın Zeliha’sı olarak izleyicilerin aklına yazıldı.

15 yıllık serüvene nokta koyan genç oyuncu, şimdi ise Camdaki Kız dizisinde Melisa karakterini canlandırıyor. Hikayeye ikinci sezonda katılan ve Muzo’nun sahte sevgilisi olarak dizide yer alan oyuncu, kariyerinde yeni bir rolde yer almanın heyecanını da yaşıyor.

15 yıl aynı karakteri canlandırdıktan sonra Yüsra Geyik’i ekranda farklı bir karakterde gören hayranları da bir hayli ilgi gösterdi. Arka Sokaklar ekibinden ayrılmanın kendisi için zor olduğunu belirten oyuncu, “”Çok zor bir süreçti benim için oradan ayrılmak. Ama hayırlısı böyleymiş” ifadesini kullandı.

Arka Sokaklar'dan ayrılan ve Camdaki Kız'a katılan Yüsra Geyik fırsatın farkına vardı! 7

Camdaki Kız dizisini kendisi için büyük bir şans olarak nitelendiren Yüsra Geyik, ekibe de kısa sürede alıştı. Oyuncu, “Camdaki Kız çok iyi bir iş. Benim için büyük bir şans. Onlarla beraber çok memnunum. Çok da seviyorum, oynadığım karakteri de beğeniyorum. Çok büyük bir şans ve umarım iyi değerlendiriyorumdur” şeklinde konuştu.

Melisa karakteri ile farklı duyguları ekrana yansıtabilecek bir karakter ile yeniden dizilere dönmenin kendisi için öneminden bahseden Yüsra Geyik, bu yüzden de rol teklifi gelince fazla düşünmeden kabul ettiğini belirtti.

Tiyatro sahnesine de çıkarak kendisini gösteren genç oyuncu, kariyeri boyunca sahnede yer almaya devam etmek istediğini söyledi.