Ana sayfa Dizi Haberleri Kalp Yarası dizisinde başrol ayrılıyor herkes şokta!

Kalp Yarası dizisinde başrol ayrılıyor herkes şokta!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları yayınlanmakta olan Kalp Yarası dizisinin her bölümü heyecan dolu geçiyor. Dizinin reytinglerinin düşmesi ise izleyiciler tarafından rahatsız edici bir konu olarak gündeme getiriliyor.

Kalp Yarası dizisinin sadece tüm kişiler kategorisinde iyi reytingler alması ve diğer izleyici gruplarında düşük oranlar elde etmesi finale doğru adım adım ilerlediği şeklinde yorumlanıyor… Tam da böyle bir noktada başrol ayrılığının yaşanacak olması da hikayede büyük bir değişim olarak dikkat çekiyor.

Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin ikilisinin buluştuğu dizinin başrol isimlerinden Mahir Günşıray’ın ekibe veda edeceği ortaya çıktı. Diziyle toplam 26 bölüm anlaşması olduğu belirtilen Mahir Günşıray’ın ayrılacağını gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu.

Kalp Yarası dizisinde başrol ayrılıyor herkes şokta! 7

1960 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Mahir Günşıray, bugüne kadar yer aldığı yapımlarla büyük bir başarı kazanmış ve her rolün de hakkını vermiş bir isim.

Adnan Sancakzade karakteri ile Kalp Yarası’nın ilk başından bu yana etkili bir oyunculuk sergileyen Mahir Günşıray, 3 bölüm daha dizide yer alacak.

24. bölümü 13 Aralık Pazartesi akşamı yayınlanacak olan dizide bu ayrılık, 27 Aralık’ta yayınlanacak 26. bölümde gerçekleşecek. Adnan karakteri ölecek ve hikaye farklı bir noktaya doğru dönüşecek.