Ana sayfa Dizi Haberleri atv’nin Kalp Yarası taktiği tuttu, şimdi İkimizin Sırrı için aynı taktik uygulanıyor!

atv’nin Kalp Yarası taktiği tuttu, şimdi İkimizin Sırrı için aynı taktik uygulanıyor!

tarafından ker_def

TelvizyonGazetesi.com / Detay – atv’nin yaz aylarında ekrana sürdüğü iki dram yapımından da olumlu dönüşler olması çok dikkat çekti… Kalp Yarası dizisi ilk bölümlerde biraz düşük kalan reytingler alsa da sonrasında çok iyi oranlara geldi. Hatta önceki hafta Aşk Mantık İntikam dizisinin bile önüne geçen Kalp Yarası, başarılı bir proje olarak ortaya çıktı.

İkimizin Sırrı dizisini ise önceki hafta ekrana taşıyan atv, yine bir dram yapımı ile kış sezonu başlamadan izleyicileri ekrana bağlama taktiğini uyguladı. Kalp Yarası’nda tutan bu taktiğin İkimizin Sırrı’nda da tutabileceğine yönelik işaretler var.

Aslında dram yapımları kış sezonları için daha uygun projeler. Ancak atv zaman zaman izleyicileri önceden etkilemek ve kış sezonu başladığında rakiplerinin önünde olmak için taktik yapabiliyor. Kalp Yarası’nın da yaz aylarında başlatılması aslında bu taktiği bir ürünü oldu.

atv'nin Kalp Yarası taktiği tuttu, şimdi İkimizin Sırrı için aynı taktik uygulanıyor! 28

Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi çok etkili bir dram hikayesi ortaya koydu ve izleyicilerin ilgisini çekti. Yaz dönemi için çok iyi reytingler ortaya çıktı.

Şimdi benzer bir durumun İkimizin Sırrı dizisi için de yaşanabileceğini görebilirsiniz. Geçen hafta ilk bölümü yayınlanan dizi ortalama oranlar elde etmişti. İlk bölümden sonra dizinin hikayesinin çok beğenildiği ve sonraki haftalarda reytinglerin yükselmesinin yüksek bir ihtimal olduğu değerlendirmesini yaptık.

atv'nin Kalp Yarası taktiği tuttu, şimdi İkimizin Sırrı için aynı taktik uygulanıyor! 29

İşte bu ihtimal gerçek oldu. İkimizin Sırrı dizisi dün akşam yayınlanan ikinci bölümü ile tüm kategorilerde yükseliş sağladı. Diziye daha fazla izleyici ilgisinin olduğunu ve sıralamada da daha iyi sonuçlar elde edildiğini görebiliyoruz.

Leyla Feray ve Aras Aydın’ın başrolünde yer aldığı İkimizin Sırrı ikinci bölümü ile tüm kişilerde günü ikinci bitirdi. AB ve ABC1 gruplarında üçüncü olan dizi gelecek hafta daha iyi reytingler alırsa yine şaşırmayın.

Kalp Yarası’nda tutan atv’nin taktiği, şimdi İkimizin Sırrı dizisinde de tutacak gibi gözüküyor.