Ana sayfa Dizi Haberleri atv’nin Kalp Yarası taktiği tuttu, Yasak Elma’da büyük reyting şoku!

atv’nin Kalp Yarası taktiği tuttu, Yasak Elma’da büyük reyting şoku!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi günleri reyting yarışında neler yaşanacağının ilk işaretleri gelmeye başladı. atv’nin yaz döneminde başlattığı Kalp Yarası dizisi zaten güçlü hikayesi ile izleyicileri etkilemişti. Yaz döneminde iyi sayılabilecek reytingler alan dizi, Eylül ayı ile birlikte çıkışa geçti.

Gökhan Alkan ile Yağmur Tanrısevsin ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin, kış dönemi yapımları ile rekabeti de merakla bekleniyordu. İşte o karşılaşma 13 Eylül pazartesi akşamı yaşandı. İlk 4 sezonu başarılarla dolu olan Yasak Elma, beşinci sezona 111. bölüm ile başladı.

Kalp Yarası ile Yasak Elma dizilerinin reyting sonuçları da sezon boyunca neler yaşanabileceğine yönelik olarak bazı işaretler veriyor. Her şeyden önce tüm kişiler kategorisinde birincilik elde eden Kalp Yarası’nın çok iyi bir strateji sonrasında bu noktaya geldiğini kabul etmek lazım.

Yaz döneminde dram yapımı ile ekrana gelmek her kanalın tercihi olmuyor. Ancak atv bunu denedi ve Kalp Yarası dizisinin yol almasını sağladı. Dizinin hikayesi ve oyunculuk performansları da iyi olunca, Yasak Elma ile rekabet artık daha da kolaylaştı.

atv'nin Kalp Yarası taktiği tuttu, Yasak Elma'da büyük reyting şoku! 5

Eda Ece, Şevval Sam, Berk Oktay gibi isimlerin başrolünde yer aldığı Yasak Elma dizisinin dün akşam sadece AB grubunda Kalp Yarası’nı geçmesi, aslında atv’nin taktiğinin tuttuğunu da gösteriyor.

Fox TV dizisi adına ise beşince sezon başlangıcının eskiye oranla düşük bir reyting ile gerçekleşmesi soru işaretlerini beraberinde getirecektir. Acaba bu durum Şahika karakterinin yapımdan gönderilmesinin bir etkisi olabilir mi?

Sonuç olarak, pazartesi rekabetinde dün akşam kazanan Kalp Yarası dizisi oldu. Yasak Elma biraz düşük reytinglerle başladıysa bunda atv dizisinin etkisi de vardır.