Ana sayfa Dizi Haberleri Emanet dizisi ikinci sezon başlangıç reytingleri ne iyi ne de kötü!

Emanet dizisi ikinci sezon başlangıç reytingleri ne iyi ne de kötü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal 7 ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Emanet dizisi, ikinci sezona dün akşam başladı. Hafta için yayınlanan dizinin 206. bölümü izleyicilerle buluştu.

Sıla Türkoğlu ile Halil İbrahim Ceyhan ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin geri dönüşü hayranları çok sevindirdi. Sosyal medyada Emanet konusunda binlerce mesaj paylaşıldı. Seher ile Yaman karakterlerinin yeni bir yola girdikleri de görüldü.

Peki Emanet dizisinin reytingleri nasıl geldi? Dizinin ikinci sezon başlangıcının çok iyi olmadığını söylemek gerekiyor. Geçen sezona göre biraz geriye düştüğünü de değerlendirebilirsiniz.

Emanet dizisi tüm kişiler kategorisinde en iyi reytingleri alabildi ve 19. sırada yer aldı. Dizi ilk sezonunda daha iyi sonuçlar alabiliyordu.

AB grubunda 25. olan dizi, ABC1’de ise 23. sırada yerini aldı. Emanet dizisine yönelik ilgi artıyor ama bu durumun reytinglere de yansıması gerekiyor. Sosyal medyada yapılan dizi ile ilgili etkileşim çabalarının reytinglere pek de bir etkisinin olmadığını görebiliyoruz.

Emanet dizisi bu akşam saat 19.00’da Kanal 7 ekranında 207. bölümü ile yayınlanacak. İşte yeni bölümden ilk fragman: