Ana sayfa Dizi Haberleri atv’nin Kardeşlerim dizisi çok başarılı ama gölgede kalma talihsizliği yaşıyor!

atv’nin Kardeşlerim dizisi çok başarılı ama gölgede kalma talihsizliği yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel  -Kardeşlerim çok şanslı bir dizi ama reyting konusunda şanssızlık yaşıyor! atv ekranlarında yayınlanan Kardeşlerim dizisinin ikinci sezonu devam ediyor. 39. bölümü yayınlanan dizinin bu kadar zaman boyunca ekranda kalması ve yüksek reytinglerle devam edebiliyor olması, ne kadar başarılı olduğunu gösteriyor.

Tecrübeli isimlerle genç oyuncuların bir arada yer aldıkları dizi, farklı konularla sürekli gündem oluyor. Sosyal medyada da yüzbinlerce paylaşım ile her hafta en çok konuşulan konulardan birisi olan Kardeşlerim’e verilen ödüller de artarak devam ediyor.

20 Şubat 2020 tarihinde başlayan dizi 1 yılı doldurdu ve bu süreçte de çok başarılı işlere imzasını attı. Hala milyonlarca izleyiciyi kendisine bağlayarak her hafta ekran başına getiren Kardeşlerim dizisinin oyuncuları da 1 yıllık süreçte büyük popülerlik yaşadı. Bu popülerlik sayesinde hem magazin basınında öne çıkan genç oyuncular hem de geniş bir hayran kitlesi elde etti.

Kardeşlerim dizisinin 1 yıllık serüveninde bunlar başarıları olarak sıralandı. Bir başka başarı da reytingler noktasında elde edildi. Cumartesi akşamları özellikle tüm kişiler kategorisinde çok iyi reytingler alan dizi, 39 bölüm boyunca da bu durumu sürdürerek önemli bir kazanım elde etti.

Kardeşlerim dizisinin AB ve ABC1 kategorilerinde biraz daha düşük reytingler almasına rağmen yine de çok iyi sonuçlar olduğunu söylemek gerekiyor.

atv'nin Kardeşlerim dizisi çok başarılı ama gölgede kalma talihsizliği yaşıyor! 7

Ancak dizinin en büyük şanssızlığı ise Gönül Dağı isimli TRT1 dizisi oldu. 51 bölümü geride kalan Gönül Dağı dizisi, Kardeşlerim gibi çok istikrarlı bir yapım oldu. 2. sezonda da yine harika işlere imzasını atan TRT1 dizisinin daha çok izleyicisi bulunuyor. Her hafta çift haneli reytingler elde eden Gönül Dağı, Kardeşlerim dizisinin daha da çok yükselmesinin önündeki en büyük engel oldu.

Gönül Dağı’nın birinciliklerle dolu başarılarının gölgesinde kalan Kardeşlerim dizisi, belki de çok daha başarılı sonuçlar elde edebilecek iken, bunu başaramıyor. Çünkü karşısında milyonların sevgisini kazanan bir Gönül Dağı dizisi var.

Kardeşlerim, şayet cumartesi değil de başka bir gün yayınlanmış olsaydı belki de çok daha iyi sonuçlar ile birinciliklere adını yazdırabilecekti.

Cumartesi rekabetinde en çok izlenen ikinci yapım olmayı sürdüren Kardeşlerim, Gönül Dağı’na ilgi azalmadan ya da bu dizi bitmeden aynı günde devam ettiği sürece daha büyük sonuçlar alamayacak.

Yine de Gönül Dağı’nın gölgesinde de olsa Kardeşlerim 2021-2022 sezonunun en başarılı dizilerinin arasında yer almayı sürdürüyor.