Ana sayfa Sosyal Medya Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın ani iptal kararı, Ceren Benderlioğlu’na çok kaybettirdi!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın ani iptal kararı, Ceren Benderlioğlu’na çok kaybettirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yedinci sezonu için ekibin çalışmaya başlamasından hemen sonra iptal edilen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi birçok oyuncu için büyük sorun oldu… Sezon arasında gelen teklifleri değerlendirmeyen ve atv dizisinin devam edeceğini düşünerek teklifleri geri çeviren isimlerden birisi de Ceren Benderlioğlu oldu.

Ömür karakteri ile hikayede yer alan başarılı oyuncu, altıncı sezon bitiminde birçok teklif aldı. Ancak bu teklifleri değerlendirmeyen Ceren Benderlioğlu, “Çok beklediğimiz bir şey değildi çünkü yeni sezona hazırlanıyorduk. Sezon bitmeden önce çok güzel iş teklifleri vardı ama biz sezona kesin gireceğimize inandığımız için Eşkıya’dan başka bir yere gitmeyi düşünmedik” diye konuştu.

Aslında bu sözler atv ile dizinin yapımcısı BVB yapım arasında yaşanan krizin oyunculara ne kadar çok kaybettirdiğini de anlatan bir söz oldu. Birçok isim gibi Ceren Benderlioğlu da fırsatları dizinin devam edeceğini düşünerek elinin tersiyle itti. Yaşanan kriz ile dizinin iptal olması oyuncuya da çok kaybettirdi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın ani iptal kararı, Ceren Benderlioğlu'na çok kaybettirdi! 7

Sezonun ortasına gelinmesine rağmen hala görüşmeleri sürdüren ve sete çıkamayan Ceren Benderlioğlu, yeni projeler için görüşmelerine devam ettiğini anlattı. Oyuncunun kocası Emir Benderlioğlu, Barbaroslar dizisinin kadrosuna Piri Reis olarak katıldı. Ceren Benderlioğlu ise yeni proje konusunda şöyle konuştu:

“Şu anda iki üç yerle görüşüyoruz. Daha henüz kalp atışımı heyecanlandıracak, evet bu işte olmalıyım diyebileceğim bir iş gelmedi. Acele de etmek istemiyorum. Eşkıya daha çok yeni bitti. Biraz dinleniyorum.”

Bu süreyi kendisine eğitim olarak ayırdığını anlatan oyuncu, İngilizce konusunda eksiklerini tamamlamaya çalıştığını ve sporun da zamanının önemli bir bölümünü aldığını anlattı.

“Kendime zaman ayırmam gerekiyordu, kendime yatırım yapmam lazım” ifadesini kullanan Ceren Benderiloğlu, içine sinen bir proje olursa yeniden setlere döneceğini de ifade etti.