Ana sayfa Dizi Fragmanları Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde bu bölümü asla unutamayacaksınız!

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde bu bölümü asla unutamayacaksınız!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisi 19. yeni bölümü ile birlikte 15 Şubat Salı akşamı saat 20.00’da izleyicilerle buluşacak. Yeni bölümde herkesi sarsacak olaylar yaşanacak.

Gökçe Bahadır ile Sarp Akkaya’nın canlandırdıkları Azra ve Sergen karakterleri arasında yaşanan sıkıntılı durum, telafi edilemez sonuçlara doğru gidiyor… Azra ile boşanmasına rağmen, onun Yıldırım ile bir ilişkiye başlamasını hazmedemeyen Sergen, çok kötü şeyler yapacak.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin 19. bölümünden yayınlanan fragmanda çocukları evde olmadan kendisini çok yalnız hisseden ve aşkta aradığı mutluluğu Yıldırım ile bulacağına inanan Azra’nın hayal kırıklıkları ve umudunu aynı anda izleyeceksiniz.

Gökçe Bahadır’ın duygu geçişlerindeki başarılı performansı fragmandaki görüntülere de yansıdı. İzleyicilerin asla unutamayacakları bir bölüm olmasının altında ise Azra ve Yıldırım’ı gölgeleri gibi takip eden Sergen’in planları yatıyor.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin 19. bölümünden yayınlanan 2. fragmanda Sergen diyor ki: “Bu geceyi ikiniz de unutamayacaksınız.”

Sergen’in ne yapacağını herkes merak ederken, diziye yeni bir heyecan da geldi. Geçtiğimiz hafta düşen reytinglerini toparlayarak iyi bir sinyal veren dizi, Bora ve Sergen karakterlerinin kötülükleri ile yine heyecanlı bir döneme başladı.