Ana sayfa Dizi Haberleri atv’nin Maraşlı dizisi hakkında son kararı ortaya çıktı!

atv’nin Maraşlı dizisi hakkında son kararı ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – atv ekranlarında pazartesi akşamları yayınlanmakta olan Maraşlı dizisinden şimdiye kadar 12 bölüm ekrana geldi… Burak Deniz ve Alina Boz ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi, hikayesi ve güçlü oyunculuk performansları ile dikkat çekiyor.

Müziklerine de izleyicilerin büyük ilgi gösterdiği Maraşlı dizisinde, yeni bölüm dün akşam yayınlanamadı. Özel bir kolaj bölümünün ekrana geldiği Maraşlı dizisinde bunun nedeni ise Celal karakterine hayat veren Burak Deniz’in koronavirüse yakalanmasıydı…

Burak Deniz’in sevgilisi Didem Soydan’ın koronavirüse yakalandığı ortaya çıkmıştı. Burak Deniz’in hastalanmasının ardından dizinin çekimlerine ara verildi. Ayrıca atv de dün akşam 13. yeni bölümü yayınlayamadı. Maraşlı dizisinin kolaj bölümü ekrandaydı ama reytingleri de bir hayli kötü geldi…

Maraşlı dizisi hayranları sette yaşanan korona sorunu nedeniyle dizinin ne zaman yayınlanacağını da merak etmeye başladı. atv ise izleyicilerin yüreklerine su serpen duyuruyu yaptı.

Maraşlı dizisiyle ilgili son karar 12 Nisan Pazartesi akşamı 13.bölümün yayınlanması olarak duyuruldu. atv’den yeni bölüm fragmanı paylaşıldı… Bu da izleyicileri mutlu etti.

Sadece 1 hafta ara veren Maraşlı dizisinin 13.bölümünde Celal’in sakladığı büyük sır ile ilgili yaşadığı bunalım dikkatleri çekecek. Bu büyük sırrın altından ne çıkacak, herkes meraklı.

İşte Maraşlı dizisinin 13. bölüm fragmanı: