Ana sayfa Sosyal Medya Kırmızı Oda dizisine Uğur Yücel sırlarıyla geliyor!

Kırmızı Oda dizisine Uğur Yücel sırlarıyla geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Kırmızı Oda dizisi bu sezona damga vuran yapımların başında geliyor. Gülseren Budayıcıoğlu’nun deneyimlerinden ortaya çıkan ve gerçek olaylara da değinilen hikayede karakterleri ünlü isimlerin canlandırması ve belirli bölümler kalıp, sonra yerine yenilerinin gelmesi çok etkileyici bir tabloyu ortaya çıkarttı.

Dönem dönem yeni oyuncular ve yeni hikayelerle Kırmızı Oda dizisi izleyicisinin ilgisini ve desteğini sürdürmeyi başarıyor. Binnur Kaya’nın başrolünde yer aldığı dizide Sadi karakteri ile Erkan Petekkaya bir süredir dizide bulunuyordu.

Son haftalarda ise Yiğit Özşener ile Esra Ronabar hikayeye dahil olan ünlüler oldu. Bu hafta ise 32. yeni bölüm itibari ile Uğur Yücel’i de dizide göreceksiniz. Binnur Kaya ile 6 yıl önce Aramızda Kalsın isimli dizide başrolde yer alan Yücel, yeniden arkadaşı ile bu yapımda buluşmuş oldu.

Kırmızı Oda dizisine Yiğit Özşener’in canlandırdığı Zafer’in babası Vahit Bey karakteri ile katılan Uğur Yücel, sırlarıyla birlikte geliyor.

Zafer’in Doktor Hanım’la seanslarında bahsettiği, sert mizaçlı, otoriter ve çok başarılı bir iş adamı olan Vahit, giderek içine kapanınca Zafer babası için endişelenip Doktor Hanım’la görüşmesini sağlayacak.

Doktor Hanım, Vahit’teki davranış değişikliğini sorgularken, baba-oğul arasındaki çatışmanın esas sebebini de anlamaya çalışacak. Vahit’in kendisi ve ailesi hakkında anlatacakları Doktor Hanım’ı hayli şaşırtacak.

İşte Kırmızı Oda dizisinin 32.bölüm fragmanı: