Ana sayfa Dizi Fragmanları Off olaylar büyüdü, Son Yaz dizisinde bir sır daha ortaya çıktı!

Off olaylar büyüdü, Son Yaz dizisinde bir sır daha ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Fox TV’nin sevilen dizilerinden Son Yaz dizisi hikayesi ve güçlü oyunculuk performansları ile izleyicilerin aklını başından almaya devam ediyor. Ali Atay, Alperen Duymaz, Funda Eryiğit ve Hafsanur Sancaktutan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesinde çok önemli gelişmeler yaşanıyor.

Son Yaz dizisinde 15. bölüm 9 Nisan Cuma akşamı yayınlanacak ve izleyicileri de büyük bir sürpriz bekliyor… Dizide geçen hafta herkesin yüreğini yakan bir ayrılık yaşanmıştı. Akgün ile Yağmur, evlilik hayali kurarken, aile tepkisi sonrasında Yağmur, bu yolda yürümek istemedi.

Akgün’ün Yağmur’u öylece arkasında bırakıp gitmesi de izleyicilerden büyük eleştiri almıştı. Son Yaz dizisinin 15. bölümünde Akgün ile Yağmur arasındaki ilişkinin nereye gideceği merakla bekleniyor. Yeni gelişme ise Yağmur’un peşini bırakmayan Kaan’ın barışmak için her şeyi yapması… Yağmur’un ise aklı fena halde karışık. Tabii ki Kaan durumunu öğrenen Akgün, olayları iyice kişiselleştiriyor.

Akgün’ün Kaan’ı fena halde tartakladığı 15.bölümde Selim’in Fatih’e yumruk atması da olayları çığırından çıkartacak. Ancak asıl büyük sürprizi ise Arif Pişkin’in canlandırdığı Selçuk Taşkın’dan gelecek.

“Oğlanın bir ağabeyi var” diyen Selçuk, büyük bir sırrı da ortaya çıkartıyor. İşte bu ağabey meselesinin altından neler çıkacak, hikaye hangi noktalara gidecek izleyiciler bir hayli heyecanlandı.

Son Yaz dizisinin 9 Nisan Cuma günü saat 20.00’de yayınlanacak olan 15. bölümünden ilk fragmanı aşağıda bulabilirsiniz.