Ana sayfa Dizi Haberleri atv’nin yeni dizisi Kardeşlerim, Show TV ve Fox TV’ye zarar yazdı!

atv’nin yeni dizisi Kardeşlerim, Show TV ve Fox TV’ye zarar yazdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamları atv ekranında yayınlanmaya başlanan Kardeşlerim dizisinin ilk 7 bölümlük performansı bir harikaydı… Başladığı günden bu güne hep ilgi artışı yaşayan Kardeşlerim, reytingleri ile de müthiş bir çıkışa imzasını attı.

Gönül Dağı dizisinin TRT1’i tüm kategorilerde birinci sıraya oturttuğu Cumartesi akşamları artık, yeni bir denklem var… Kardeşlerim dizisi tüm kişiler kategorisinde reytingini iki haneli oranlara yükseltti ve Gönül Dağı’nın tam da ensesine yapıştı.

Kardeşlerim biraz yükseliş yaşarsa veya Gönül Dağı biraz düşüş yaşarsa, tüm kişiler kategorisinde birincilik el değiştirecek. Artık bu netleşti. 7. bölümün reytingleri de bu durumu net bir şekilde ortaya koydu.

AB ve ABC1 gruplarında da yükselmeye devam eden Kardeşlerim’in muhteşem çıkışı, bu iki kategoride ikincilik alması da önemli bir detaydı… Bir başka detay ise rakip dizilerin durumu…

Kuzey Yıldızı, tüm kişiler kategorisinde iyi sonuçlar alan bir yapım. Ancak Kardeşlerim’in gelişi ile birlikte bir miktar gerileme yaşadı. Kuzey Yıldızı, 2.sezonunda ve henüz 3. sezon olup olmayacağı bilinmiyor. Ancak Kardeşlerim’in etkisiyle reytingleri daha da çok düşer ise sıkıntı yaşayabilir.

Sen Çal Kapımı dizisi ise ortalama reytinglerde devam ederken, ciddi düşüşler yaşamaya başladı. Hande Erçel Kerem Bürsin ikilisinin etkileyiciliği artık reyting getirmiyor. Belki de Kardeşlerim’in gelişi en çok da Fox TV dizisini olumsuz etkiledi.

Sen Çal Kapımı, yaz ayında da devam edecek diye biliniyor. Ancak reytingleri bu sezonu bile tamamlayabilecek noktanın altına geriledi. Bakalım Fox TV, bu dizi konusunda farklı bir adım atacak mı?

Kardeşlerim dizisine yeni bir oyuncu daha katıldı. Küçük Gelin dizisindeki performansı ile bilinen Çağla Şimşek, dizinin ekibinde yerini aldı. Şimşek’i Yiğit Koçak’ın canlandırdığı Ömer karakterinin partneri Ayşe olarak izleyeceğiz.

atv'nin yeni dizisi Kardeşlerim, Show TV ve Fox TV'ye zarar yazdı! 7