Ana sayfa Dizi Haberleri Kefaret dizisinde beklenmedik ani ayrılık üzücü oldu!

Kefaret dizisinde beklenmedik ani ayrılık üzücü oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle Pazar akşamları buluşmakta olan Kefaret dizisi, Teşkilat’ın gazabından kurtulan ve kendi izleyicini tutmayı başaran yegane pazar dizisi olmuştu. Arıza, Menajerimi Ara ve Hercai’nin yaşadığı büyük düşüşü Kefaret yaşamadı. Sadece bir miktar düşüş yaşayan dizi, reytingleri ile ekran macerasında yayında kalma konusunda büyük direnç sergiliyor.

Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un başrollerinde yer aldığı dizinin dün akşam 20. bölümü yayınlandı. Sinan’ın Zafer’i yakalaması ve Zafer’in itirafları sonucunda suçsuz olduğu anlaşılan Zeynep, kendi evine geri dönüyor… Büyük bir heyecan ve mutluluk yaşayan Zeynep’in o anları da izleyicileri fazlasıyla memnun etti.

20. bölümün final sahnesinde çocukların Zeynep’e olan ilgileri, kavuşma anları ekran başındaki herkesi mutlu etti. Dizide Zeynep ile Sinan arasında neler yaşanacağı da çok merak ediliyordu.

Mert Fırat ve Nurgül Yeşilçay’ın muhteşem uyumu ile dikkat çeken Zeynep ve Sinan karakterinin yaşadıkları da şimdiye kadar izleyicileri en heyecanlandıran anlardan oldu… Ancak bu sefer üzücü bir ayrılık kararı geldi…

Zeynep, kendisini bir kez daha kurtaran Sinan’a teşekkür etti ama ikilinin ani ayrılığı da herkesi üzdü… Zeynep, “Sen harika birisin. Benim kahramanımsın. Hayatım boyunca sana minnet duyacağım. Ama ben bu ilişkiyi artık istemiyorum” diye konuştu. 15 gün ortadan kaybolduğunu ve haber bile vermediğini söyleyen Zeynep, çok kızgındı…

Hatırlanacağı üzere bu ortadan kaybolma mevzusu Mert Fırat’ın koronavirüse yakalanması sonrası senaryoya eklenmişti.

İşte Zeynep’in sert ayrılık sözleri:

“Sen bir kadınla uzun yol yürüyecek adam değilsin. Sen daha buna hazır değilsin. O yüzden nikaha gelmedin, o yüzden işini bahane etti. Ben artık çok iyi anlıyorum. Artık biz diye bir şey yok ve asla olmayacak.”

İşte 20. bölümün finalindeki kavuşma ve ayrılık sahnesi: