Ana sayfa Dizi Fragmanları ATV’nin yeni dizisi Yalnız Kurt gümbür gümbür geliyor! Yeni fragman heyecanı artırdı!

ATV’nin yeni dizisi Yalnız Kurt gümbür gümbür geliyor! Yeni fragman heyecanı artırdı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin Kurtlar Vadisi benzeri yeni dizisi Yalnız Kurt için geri sayım sürüyor. Ocak ayında izleyiciyle buluşacağı belirtilen diziyi bekleyenler büyük bir heyecan içinde. Diziden yayınlanan yeni tanıtım heyecan dozajını artırdı.

Osman Sınav’ın yapımcılığında ve yönetmenliğinde çekilen Kurtlar Vadisi dizisi ve filmi hala hafızalarda. Özellikle bu tür dizilerin meraklıları uzun süredir bu tür yapım bulunmadığından yakınıyordu. Ancak bu tür dizileri seven izleyiciler çok yakında Yalnız Kurt’a kavuşuyor.

Yalnız Kurt’un yapımcılığını yine Osman Sınav üstleniyor. Başrollerinde Hasan Denizyaran ve Cihan Ünal’ın yer aldığı dizinin Kurtlar Vadisi gibi derin güçler ve dış mihraklarla ilgili aksiyon dolu bir dizi olması bekleniyor.

Bir süre önce ilk fragmanı yayınlanan Yalnız Kurt dizisinden ikinci bir tanıtım daha geldi. Yeni film özellikle diziyi merakla bekleyenler arasında büyük heyecan yarattı. Yeni tanıtımda da merak uyandıran sahneler, başrol oyuncusu Cihan Ünal’ın sesiyle daha etkileyici hale geliyor.

Yalnız Kurt’ın yayınlanacağı gün hala belli değil. Dizinin ocak ayında izleyiciyle buluşacağı belirtiliyor. Bir süre önce ortaya atılan bir iddiada Yalnız Kurt dizisinin cuma akşamları ekrana geleceği belirtilmişti. Eğer doğruysa bu da cuma akşamının en iddialı dizileri Aziz ve Arka Sokaklar’a ciddi bir rakip geleceği anlamına geliyor.

Yalnız Kurt dizisinde Hasan Denizyaran ve Cihan Ünal’ın yanı sıra Damla Colbay, Kürşat Alnıaçık, Murat Han, Deniz Evin gibi iddialı isimler yer alıyor. Dizi, 1956 yılında Türkiye’nin NATO’ya girmesi ile başlayan süreç ile birlikte ülkemizde yaşanan olaylara farklı bir bakış açısı getirmeyi amaçlıyor.