Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Kaya’ya ikinci kez koronavirüs şoku! Oyuncu, oğlu hariç evdeki herkesin hasta olduğunu açıkladı!..

Hazal Kaya’ya ikinci kez koronavirüs şoku! Oyuncu, oğlu hariç evdeki herkesin hasta olduğunu açıkladı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Hazal Kaya ve Onur Tuna’nın merakla beklenen Benden Ne Olur? isimli sinema filmi 14 Ocak’ta vizyona girecek. Galasına hazırlanılan filmin oyuncularından tek tek kötü haberler gelmeye başladı.

Filmde rol alan oyunculardan Selin Şekerci instagram hesabından yaptığı açıklamada,  pcr testinin negatif çıktığını hızlı testin ise pozitif çıktığını belirterek tedbir amaçlı kendini karantinaya aldığını 6 gündür evde olduğunu ve sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı.

Selin Şekerci yaptığı açıklamada, Benden Ne Olur? filminin galası öncesi büyük heyecan yaşayan Hazal Kaya’nın da kendisi ile temaslı olduğu için çok panik olduğunu ve defalarca test yaptırıp negatif çıktığını ifade etti.

Hazal Kaya'ya ikinci kez koronavirüs şoku! Oyuncu, oğlu hariç evdeki herkesin hasta olduğunu açıkladı!.. 7

Selin Şekerci’nin bu açıklamasının hemen akabinde Hazal Kaya’dan kötü haber geldi. Hazal Kaya instagram hesabından çektiği videoda testinin pozitif çıktığını ve küçük oğlu hariç evdeki herkesin koronavirüs olduğunu söyledi.

Bu durumda Benden Ne Olur? filminin galası ile ilgili nasıl bir yol izleneceği merak konusu oldu. Öte yandan Benden Ne Olur? filminin uyarlandığı kitabın yazarı Aslı Kızmaz da instagram hesabından yaptığı açıklamada, 10 Ocak pazartesi günü filmin ilk gösteriminin, 11 Ocak Salı günü ise özel gösteriminin olacağını açıkladı.

Oyuncuların katılımıyla gerçekleşmesi planlanan özel gösterimin nasıl yapılacağı ise belirsizliğini koruyor. Aslı Kızmaz 21 Ocak tarihinde ise film ekibinin Azerbeyca’na gideceğini söyledi.

Hazal Kaya daha önce, Netflix için çekimleri geçtiğimiz aylarda tamamlanan Pera Palas’ta Gece Yarısı isimli dizinin setinde de koronavirüse yakalanmış ve bir süre karantinada kalmıştı.