Ana sayfa Dizi Haberleri 2 yıllık suskunluktan sonra Ceren Moray’dan televizyon dizilerine dönüş sinyali!

2 yıllık suskunluktan sonra Ceren Moray’dan televizyon dizilerine dönüş sinyali!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ceren Moray, 1985 yılında dünyaya geldi ve 2003 yılından bu yana da sektörde bulunuyor. 2020 yılında Öğretmen ve ardından 2021 yılında yer aldığı Yalancılar ve Mumları isimli dizilerin kısa süreli olması oyuncu adına talihsizlik idi. Ceren Moray’ı ekranda görmeyi özleyenler de 2 sezondur yeni bir projenin gelmesini bekliyor.

Ünlü oyuncu, “Ölüm Kime Yakışır” isimli dijital dizi ile konuşulurken, yeni bir projesinin daha olduğu ortaya çıktı. O Hayat Benim isimli 2014 ile 2017 yılları arasında yayınlanan unutulmaz dizide Efsun karakterini canlandıran oyuncu, ayrıca 2018 ve 2019 yıllarında yayınlanan Avlu dizisiyle de çok konuşulmuştu.

Eylül ayında başlayacak olan yeni kış sezonu için teklifler aldığını anlatan Ceren Moray, henüz okuma aşamasında olduğunu söyledi. Oyuncu, “Eylül sezonuna işler var, onları okuyorum. Kendime en doğru olacak işi bulmaya çalışıyorum” diye konuştu.

Bu sözleri ile birlikte Ceren Moray’ın yeniden televizyon dizilerine dönme konusunda istekli olduğu da ortaya çıktı.

Avlu dizisinin bir dönem dijital platform için çekileceği söylenmiş ama sonrasında ortaya bir proje çıkmamıştı. Ceren Moray, “Biz de bilmiyoruz” diyerek en sevdiği işlerinden birisinin Avlu olduğunu hatırlattı. Oyuncu, uzun zaman geçmesine rağmen, Avlu dizisiyle ilgili her türlü gelişme olabileceğini ama kendisinin bir bilgisinin olmadığını ifade etti.

Yazın hem İstanbul’da hem de şehir dışında projeleri olduğunu anlatan Ceren Moray, ayrıca yemek yapmak ile ilgili tutkusu olduğunu ve bunu da bazı zamanlar restoranlarda kendi belirlediği menüleri yaparak yaşattığını ifade etti.

İnsanın tek bir mesleğinin olmaması gerektiğini de anlatan Ceren Moray, oyunculuk dışında aşçılık ile de kendisini geliştirmeyi sürdüreceğini söyledi.