Ana sayfa Dizi Haberleri Merve Boluğur ekranlara geri mi dönüyor? Eğer gerçekleşirse dönüşü muhteşem olacak!

Merve Boluğur ekranlara geri mi dönüyor? Eğer gerçekleşirse dönüşü muhteşem olacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir zamanların Acemi Cadı’sı Merve Boluğur çok uzun süredir herhangi bir projede yer almıyor. Daha çok sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla gündeme gelen oyuncunun bomba gibi bir diziyle ekrana geri döneceği söyleniyor.

33 yaşındaki oyuncu 2006 yılında yayınlanan Acemi Cadı dizisiyle kariyerinde çok büyük bir çıkış yapmıştı. Daha sonra da TRT’de yayımlanan Aşk Yeniden adlı dizide Eylül adında bir karakteri canlandırdı. 2009 yılında Star TV’de yayımlanan Kül ve Ateş dizisinde Hayal İsfendiyar adlı karakteri canlandıran Boluğur, ardından Kuzey Güney, Küçük Yalanlar ve Muhteşem Yüzyıl gibi çok başarılı dizilerde rol aldı.

En son 2017 yılında İçimdeki Fırtına dizisiyle ekrana gelen Boluğur, dizinin altıncı bölümde final yaptıktan sonra bir daha herhangi bir dizi projesinde yer almadı. O günden bu yana çalışmayan Boluğur daha çok yaptığı açıklamalar, aşk hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme geldi.

Merve Boluğur ekranlara geri mi dönüyor? Eğer gerçekleşirse dönüşü muhteşem olacak! 8

Merve Boluğur’un adı beş yıl aradan sonra yepyeni bir projeyle anılıyor. BKM tarafından, Namık Kemal’in İntibah isimli eserinden uyarlanacak olan dizide, hikayenin ana kahramanı Mahpeyker için Merve Boluğur’un adı geçiyor.

Kanal D’de ekrana gelmesi planlanan dizinin 2021’in Aşk-ı Memnu’su olacağı iddia ediliyor. Nitekim İntibah’ın yönetmen ve senaryo ekibi Aşk-Memnu’nunkiyle aynı.

Namık Kemal’in eseri İntibah’ın modern versiyonu olacak dizinin yönetmenliğini Aşk-ı Memnu’nun yanı sıra Elveda Derken, Fatmagül’ün Suçu Ne, Kuzey Güney, Kara Sevda gibi ses getiren dizilere imzasını atan Hilal Saral üstlenecek. Dizinin senaryosunu yine Aşk-ı Memnu’nun senaristi olan Melek Gençoğlu ile Su Ersöz yazacak.

Merve Boluğur ekranlara geri mi dönüyor? Eğer gerçekleşirse dönüşü muhteşem olacak! 9

İntibah’ın hikayesi özetle şöyle:

Ali, zengin bir ailenin tek evladı, yirmi bir yaşlarında zeki, çalışkan ve yakışıklı bir delikanlıdır. Babası oğlunun eğitimine çok önem vermiştir. Babası oğlunu, oğlu da babasını çok sevmektedir. Ama babasını kaybettikten sonra Ali’nin hayatında büyük değişiklikler olur.

Ali, aslında bir fahiye olan Mahpeyker’e aşık olur. Ailesinin Mahpeyker’i reddetmesi üzerine Ali, evindeki cariye Dilaşub’la evlenmeyi kabul eder. Ancak Mahpeyker bunu öğrenir ve Ali’den intikam almak için yemin eder.