Ana sayfa Sinema Avlu’nun psikopat Zerrin’i Nergis Öztürk yeni projesini seçti!

Avlu’nun psikopat Zerrin’i Nergis Öztürk yeni projesini seçti!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Güçlü oyunculukları ve farklı senaryosuyla yayınlandığı dönemde tüm izleyicileri her hafta ekran başına kilitleyen Avlu dizisi hala hafızalarda. 2018-2019 yılları arasında Star TV’de iki sezon olarak yayınlanan Avlu dizisi sıra dışı hikayesiyle dizi dünyasına yeni bir soluk getirmişti.

Suçsuz yere hapse giren Deniz ve hapishanedeki diğer kadınların hikayelerini anlatan Avlu dizisi kimi zaman büyük dayanışmaların kimi zaman dişe diş savaşların yaşandığı bir diziydi.

Avlu dizisi çok güçlü oyuncularıyla da dikkatleri üzerine çekmişti. Demet Evgar, Ceren Moray, Nursel Köse hiç kuşkusuz Avlu’nun en unutulmaz karakterleriydi. Diziye ikinci sezonda dahil olan ve Nergis Öztürk tarafından canlandırılan hapishane müdürü Zerrin de ekranların en unutulmayan karakterleri arasında yer almıştı.

Kardeşinin intikamını almak üzere hapishaneye müdür olarak gelen ve mahkumlara kök söktüren piskopat Zerrin, ekranlarda görmeye çok da alışkın olmadığımız bir karakterdi. Yetenekli oyuncu Nergis Öztürk, Zerrin karakterini öylesine başarıyla canlandırdı ki izleyicilerin hafızasına yer etmeyi başardı.

Öztürk, Avlu’nun ardından bir kısa ve bir uzun metrajlı filmde yer aldı. Yetenekli oyuncu bu iki çalışmadan sonraki yeni projesini de yine filmden yana kullandı. Nergis Öztürk’ü bu kez, Acıların Kadını olarak bilinen Bergen’in hayatını anlatan filmde izleyeceğiz.

Avlu'nun psikopat Zerrin'i Nergis Öztürk yeni projesini seçti! 7

Başrolünde Farah Zeynep Abdullah’ın yer alacağı Bergen isimli filmin okuma provası kısa süre önce gerçekleştirildi. Yönetmenliğini Caner Alper ve Mehmet Binay’ın, yaratıcı yapımcılığını ve yapımcılığını Mine Şengöz’ün yaptığı, senaryosunu Yıldız Bayazıt ve Sema Kaygusuz’un yazdığı Bergen filmi oyuncuları büyük bir heyecanla bir araya geldi.

Farah Zeynep Abdullah’ın Bergen’i canlandıracağı filmde Nergis Öztürk’ün yanı sıra Erdal Beşikçioğlu, Tilbe Saran, Suzan Kardeş, Şebnem Sönmez gibi usta isimler yer alıyor. Filmin müzikleri ise usta sanatçı Mazlum Çimen’e ait olacak.

Acıların Kadını olarak bilinen Bergen, evliliği boyunca şiddete maruz kalmış ve yaşamındaki zorlu mücadeleyi müziğine de yansıtmış bir isimdi. Film, 1989 yılında öldürülen müzisyen Bergen’in hayatını birçok farklı yönüyle ele alacak.