Ana sayfa Sosyal Medya Unutulmaz Avlu dizisinin sevilen ikilisi yıllar sonra bir arada!..

Unutulmaz Avlu dizisinin sevilen ikilisi yıllar sonra bir arada!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Start TV ekranlarında yayınlandığı ilk günlerde fırtınalar koparan Avlu dizisi, bir cezaevinde geçen şiddet sahneleriyle dikkatleri çekmişti. Birbirinden başarılı oyuncuları buluşturan diziyi izleyenler, final yapması karşısında büyük üzüntü yaşamıştı.

2018-2019 yıllarında iki sezon boyunca yayınlanan ve 44. bölümüyle final yapan Avlu’nun başrollerinde Demet Evgar ve Ceren Moray rol aldı.

O dönem, ‘Deniz’ ve ‘Azra’ karakterindeki performanslarıyla kitleleri ekran başına toplayan iki ünlü isim geçtiğimiz günlerde bir davette bir araya geldi.

Unutulmaz Avlu dizisinin sevilen ikilisi yıllar sonra bir arada!.. 8

Demet Evgar instagram hesabında eski rol arkadaşı Ceren Moray ile bir fotoğrafını paylaşarak, “Ne de güzel kıstık gözlerimizi” notunu düştü. İkilinin fotoğrafını gören hayranlarının aklına yayınlandığı dönem ekranlara damga vuran ve unutulmaz diziler arasına giden Avlu adlı yapım geldi.

Aynı davette ünlü komedyen Gülse Birsel’le de bir araya gelen Demet Evgar’ın, Birsel ile fotoğrafı da arkadaşları tarafından, “Ülkeye kendini iyi hissettiren iki nefis insan” notuyla paylaşıldı.

Unutulmaz Avlu dizisinin sevilen ikilisi yıllar sonra bir arada!.. 9

Gülse Birsel ve Demet Evgar, Birsel’in senaryosunu yazdığı Aile Arasında adlı komedi filminde birlikte rol almıştı.