Ana sayfa Dizi Haberleri Ay Yapım imzalı yeni dizi, Çukur’un boşluğunu doldurabilecek mi?

Ay Yapım imzalı yeni dizi, Çukur’un boşluğunu doldurabilecek mi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Çukur’dan sonra Ay Yapım’ın sürprizi Üç Kuruş nasıl bir dizi? Show TV ekranında 4 sezon süren Çukur dizisinin ardından yepyeni bir aksiyon yapımı geliyor. Ay Yapım’ın titizlikle çalıştığı projeyi izleyiciler heyecanla bekliyor.

Çukur dizisinin finalinde Üç Kuruş’a gönderme yapılması herkesin dikkatini bu diziye vermesine neden oldu. Yeni sezonda Çukur dizisinin yerini Üç Kuruş doldurabilir mi bilinmiyor ama aday olduğu kesin.

Sinan Öztürk’ün yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin hala oyuncu kadrosunun netleşmemiş olması rahatsızlık veriyor. Sefirin Kızı dizisinde Gediz karakteri ile geri planda kalan Uraz Kaygılaroğlu, yeni yapımda en öndeki isimlerden birisi olacak.

Ay Yapım imzalı yeni dizi, Çukur'un boşluğunu doldurabilecek mi? 8

Kaygılaroğlu’nun hayranları yeni sezonda ünlü oyuncuyu hak ettiği noktada görecek olmanın da keyfini yaşıyor… Kartal isimli karaktere hayat verecek olan Uraz Kaygılaroğlu, yeni sezonun en çok konuşulan isimlerinin başında gelecek. Kartal karakteri ailesi ile oturduğu mahalle üzerinden bir anlamda Çukur dizisine de gönderme olarak öne çıkabilir. Karakterin mahalledeki rolü Çukur’u hatırlatacak.

Bir seri katilin yer alacağı, mafya ile polis arasında yaşananların öne çıkacağı Üç Kuruş dizisi için oyuncu görüşmeleri devam ediyor.

Ay Yapım imzalı yeni dizi, Çukur'un boşluğunu doldurabilecek mi? 9

Ekin Koç’a teklif gittiği ortaya çıkmıştı, ancak oyuncunun ne yanıt verdiği henüz bilinmiyor. Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Ahmet Sencer olarak çok başarılı bir iş çıkartan oyuncu nasıl bir yanıt verecek merek ediliyor. Ekin Koç, son dizisinde çok öne çıktı ve Üç Kuruş’taki rolü kabul ederse kariyeri noktasında yine büyük çıkış yapacak bir işle ekrana dönmüş olacak.

Ekin Koç’un teklife sıcak bakması hayranlarını da memnun etti. Üç erkek karakteri üzerinden gelişecek olan hikaye için oyuncu görüşmelerinin sonuçlanması bekleniyor. Eylül ayında sete çıkması beklenen Üç Kuruş dizisi için yoğun bir hazırlık dönemi de yaşanıyor.