Ana sayfa Sosyal Medya Kiralık Aşk’ta parlayan Barış Arduç ile Elçin Sangu için büyük sınav!

Kiralık Aşk’ta parlayan Barış Arduç ile Elçin Sangu için büyük sınav!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – Kiralık Aşk isimli romantik komedi dizisi hem Elçin Sangu hem de Barış Arduç’un popüler olmasını sağladı. Her iki oyuncu da sonrasında farklı projelerde yer aldı ama bir türlü arzu edilen rollerde yer alamadı.

Çeşitli dizilerde boy gösteren Barış Arduç ve Elçin Sangu ikilisinin hayranları hala Kiralık Aşk dizisini konuşuyor. Yani bu projeden sonra iki oyuncu için de akıllara yazılacak roller olmadı… Bu süreçte büyük tecrübe de kazanan ikili, yeni sezon için çok iddialı dizilerle anlaştı.

Barış Arduç, Alparslan isimli TRT1 dizisinde başrolde yer alacak. Büyük Selçuklu Devleti’nin kudretli hükümdarı Alparslan’a hayat vermek her oyuncuya nasip olmuyor… Barış Arduç, aylardır bu rol için at binme ve dövüş sanatları konusunda eğitim alıyor. Fahriye Evcen ile başrolü paylaşacak olan ünlü oyuncu adına yeni dizisi büyük bir sınav olacak.

Kiralık Aşk'ta parlayan Barış Arduç ile Elçin Sangu için büyük sınav! 8

Alparslan dizisinin 3 sezon olarak planlanması da Barış Arduç’un büyük bir çıkış yapması için gayet yeterli bir süre… Sultan Alparslan tarihte önemli yeri olan bir hükümdar ve Barış Arduç’un böyle önemli bir tarihi karaktere hayat vermesi kariyeri için büyük fırsat.

Elçin Sangu da geçen yıl yaşadığı 6 bölümlük dizi skandalının ardından yeni sezonda Leyla karakteri ile çok farklı bir hikayeyi izleyicilerin karşısına getirecek. Sangu, Yalancılar ve Mumları isimli dizinin başrolünde yer alıyor. Dizinin güçlü bir oyuncu kadrosu olması ve iyi bir hikayeye sahip olması gibi etkileyici faktörler dikkat çekiyor.

Kiralık Aşk'ta parlayan Barış Arduç ile Elçin Sangu için büyük sınav! 9

Hem Barış Arduç’un hem de Elçin Sangu’nun yeni sezonda yeni dizileri ile Kiralık Aşk’tan sonra yeniden büyük bir çıkış yapması beklentisi var. Bakalım bu beklentiler karşılık bulabilecek mi? İzleyip göreceğiz ve gelişmeleri aktarmayı sürdüreceğiz.