Ana sayfa Sosyal Medya Edip Tepeli’nin Ebru Şahin’e jestlerine, çok hoş bir yanıt geldi!

Edip Tepeli’nin Ebru Şahin’e jestlerine, çok hoş bir yanıt geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Destan isimli atv dizisinde çok başarılı bir ikili oluştu. Ebru Şahin ile Edip Tepeli’den bahsediyoruz… Akkız ile Batuga karakterlerini başarıyla canlandıran iki genç oyuncu da hayranlarının gözünde daha da büyüdü.

Salı akşamları yayınlanan Destan dizisinin tüm kişiler kategorisinde çok iyi reytingler alarak birincilik elde etmesi de hikayenin tuttuğunu gösteriyor. Hercai başarısından sonra Ebru Şahin yeni dizisiyle birlikte sadece ülkemizde değil, dünyanın bazı ülkelerinde de Destan dizisinin yayınlanması ile kariyerinde en başarılı dönemi yaşıyor.

Ebru Şahin ile ilgili yaptığı paylaşımlarda rol arkadaşına çoğunlukla kral tacı emojisi koyan Edip Tepeli, dizi hayranlarının dikkatinden kaçmıyor… Genç oyuncunun bu hoş jestine partnerinden de güzel bir yanıt geldi.

Edip Tepeli'nin Ebru Şahin'e jestlerine, çok hoş bir yanıt geldi! 7

Ebru Şahin yaptığı açıklamada Edip Tepeli ile çok iyi bir ikili olduklarını söyledi. Ünlü oyuncu, hem kamera arkasında hem de kamera önünde iyi anlaştıklarını ifade etti ve şu sözleriyle dikkat çekti:

“Edip’le de gerçekten çok güzel ve doğal bir iletişim yakaladık. Onunla çalışmaktan ve güzel bir projeyi sırtlanmaktan dolayı çok mutluyum. Sanırım bu da izleyiciye geçiyor ve dönüşlerini güzel bir şekilde alıyoruz.”

Edip Tepeli’nin sosyal medyadaki jestlerine, Ebru Şahin de rol arkadaşını onore ederek yanıt vermiş oldu. İkilinin bu iyi uyumu ve yüksek enerjisi de Destan dizisinin başarısına önemli bir katkı yapıyor.