Ana sayfa Dizi Haberleri Aybüke Pusat hayranlarının beklediği dizi haberi geldi!

Aybüke Pusat hayranlarının beklediği dizi haberi geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Aybüke Pusat, bir süredir projelerde yer almıyor. 2014 yılında Medcezir isimli dizi projesiyle izleyicilerin karşısına çıkan oyuncu, üst üste başarılı roller canlandırdı.

O Hayat Benim dizisinde Zeynep olarak geniş kitleler tarafından tanınan oyuncu, ardından ise Söz isimli dizideki Bahar karakteri ile kariyer sıçramasını yaptı.  En son 2019 yılında Her Yerde Sen isimli romantik komedi dizisiyle ekranda yer alan oyuncu, sonrasında ise 50 m2 isimli Netflix dizisinde Dilara karakterine hayat verdi.

Bir süredir dizi projelerinde yer almayan oyuncuya birçok teklif yapıldığı biliniyordu. Oyuncunun hengi diziyi tercih edeceği ise henüz netleşmedi. Aybüke Pusat hayranları heyecanla yeni dizisini bekliyor ama oyuncu henüz kararını vermiş değil.

Cem Karcı’nın yönetmenliğini yapacağı Blu TV platformunda yayınlanacak olan Kusursuz isimli dizi için Aybüke Pusat ile görüşmeler sürüyor. Oyuncunun rolü kabul edip etmeyeceği merakla bekleniyor. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Kusursuz isimli dizinin senaryosunu yazan isim ise Kerem Deren.