Ana sayfa Dizi Haberleri Ayça Varlıer kehribar dizisinde Gürkan Uygun’dan çok memnun

Ayça Varlıer kehribar dizisinde Gürkan Uygun’dan çok memnun

tarafından ker_def

ayca-varlıer-3

HAYATA SANATLA BAĞLANIYORUZ

Müzik de hayatınızın öznelerinden biri. Kendinizi hangisinde daha iyi hissediyorsunuz?

Hepsinde. Bunu ayıramam. Yemek yediğinizde sadece pilav yiyemezsiniz. Benim durumum bu. Dönemsel durağanlıklar oluyor. Şu ara çok konser teklifi geliyor ama kabul edemiyorum. Çünkü bir tercih yaptım, müzikalim, oyun ve dizi var. Mayıstan sonre konserlere de başlayacağım. Elif albümünden sonra konserler çoğalmıştı zaten.

Disiplinli biri misiniz?

Bazen o kadar yorgun oluyorum ki evden dışarı çıkmak istemiyorum. Telefonumu kapatıp, kapandığım zamanlar oluyor. Disiplinliyim tabii, öyle olmasam bu işi bu noktalara getiremezdim. Listelerim var, onları tamamlamam gerekir.

Aileniz de sanatla ilgili…

Annem balerin. Babam gitar çalar, ruhen müzisyen. Ablam konservatuvar mezunu, onun eşi müzisyen… Sonuçta bu şekilde motive olan bir aileyiz. Hayata sanat anlamında üreterek bağlıyız.

Bir de derneğiniz var havvan haklarıyla ilgili… Ondan da biraz söz eder misiniz?

Özge Özder kurdu derneği. Ablamın da Barınak Gönülleri Derneği var. Yıllardır ona destek oluyordum ve aktiftim bu anlamda. Özge’nin bu hayalinin yanında olduk. Özge önderimiz, biz onun arkasından gidiyoruz. En son “Satın alma, sahiplen” kampanyası yaptık. Şu anda tüm dünyada farkındalık uyandıran bir proje. Ticari hayvan alımına karşıyız. Çocuklarına karne ya da doğum günü hediyesi diye hayvan alıp, bakamayıp sokağa terk eden birçok insan var. O hayvanlar barınaklarda. Hayvan bakmak bir sorumluluk. Çocuk gibi… Bu sorumlulukları alabilecek kişiler sahiplenmeli.