Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Aygül Aydın Balık Burcunu ikaz etti; “Hırsınız size hata yaptırabilir!”

Aygül Aydın Balık Burcunu ikaz etti; “Hırsınız size hata yaptırabilir!”

tarafından sevda

Bu ay Balık burcunda bir Yeniay gerçekleşecek, değişimin simgesi Uranüs ise Koç burcunda ki  yedi yıllık sürecini tamamladı ve Boğa burcuna geçiş yapıyor. Bu hafta gökyüzü burçlara hangi mesajları veriyor?  Youtube kanalında ki Astromatik köşesinde her hafta burç yorumları yapan ünlü astrolog Aygül Aydın 4-10 Mart haftası yorumunda Balık burcu için şunları söyledi;

Sevgili Balıklar, Bu hafta sizin için işler yoluna giriyor, ortaklık ilişkileriniz veya yeni başlayacağınız projeleriniz için harika bir haftadasınız. Zayıflamak isteyenler de bu hafta bunu gerçekleştirebilir.

Bu hafta, sizler için çok önemli olan işlere başlayacaksınız ancak bu işlerle alakalı önemli kararları verirken biraz beklemenizde fayda var. Genel olarak yeni başlangıçlara hazırsınızama bunu yaparken hırstan uzak durun, hırs hata yapmanıza neden olabilir.

Bu hafta konuşma ve söylemlerinize de dikkat etmenizi öneriyorum, sinirlenseniz bile sakin kalmayı deneyin. Özellikle çarşamba ve perşembe gününden sonra alacağınız sürprizli bir haber size kendinizi çok iyi hissettirecek.