Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Aygül Aydın yorumuyla dikkat çekti; Terazi Burcu bu hafta sahne önünde!”

Aygül Aydın yorumuyla dikkat çekti; Terazi Burcu bu hafta sahne önünde!”

tarafından sevda

Youtube kanalındaki “Astrokolik’ köşesinde haftalık burç yorumları ile ilgi gören Aygül Aydın Terazi burcu için bakalım neler söyledi?

Terazi burcunu iş ve özel hayatında bu hafta neler bekliyor; Aygül Aydın Terazilere aşk ve ilişkilerle ilgili yeni başlangıçların müjdesini vererek; ” Sevgili Teraziler, yönetici gezegeniniz Venüs bu hafta Oğlak burcuna geçiyor  aynı zamanda Kova burcunda Yeni Ay var bu iki gelişme sizi ve duygularınızı taptaze kılacak. Kendinizi daha güvenilir, mutlu ve enerjik hissedeceğiniz bir hafta içerisindesiniz. Bunların aksini yaşıyorsanız tüm suçlusu siz olabilirsiniz, duygularınızı bir daha gözden geçirin” dedi.

Aygül Aydın Terazi burcuna şu uyarı ve önerilerde bulundu; “Bu hafta içerisinde özellikle dikkat etmeniz gereken unsur aşk ve ilişkilerle ilgili konular ya da çocuklarınız varsa çocuklarla alakalı konular, bunlarla ilgili sorumluluklar ve yeni başlangıçlar içerisinde olabilirsiniz”.

Terazi burcunun bu hafta sahne önünde olabileceğini yada sahne önünde bir takım işler yapma kararı alabileceğini belirten astrolog, “Güzel teklifler söz konusu. Yaşama biraz daha eğlenceli yönünden bakmak isteyebileceğiniz bir hafta içerisindesiniz, nitekim bu hafta mutlaka keyifli uğraşlara odaklanmanızı tavsiye ediyorum. Evlilik ve ilişkiler konusunda biraz daha tepkili, agrasif yaklaşımlarınız olabilir, bu konuda önerim;  frene basıp temkinki olmanız, biraz daha dengeli ve sabırlı olmayı seçmeniz yararınıza” dedi.