Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzgun dizisinin çocuk oyuncusunu Muhteşem Yüzyıl’dan tanıyorsunuz!

Kuzgun dizisinin çocuk oyuncusunu Muhteşem Yüzyıl’dan tanıyorsunuz!

tarafından ker_def

Ay Yapım’ın, Star TV’de ilk bölümü Çarşamba akşamı (13 Şubat) saat 20.00’de ekrana gelecek yeni dizisi ‘Kuzgun’un, ‘Küçük Kuzgun’u Metehan Parıltı ve ‘Küçük Dila’sı Nisa Sofiya Aksongur, bitmez tükenmez enerjilerileri ve çocuksu halleriyle setin neşesi oldular. Oyunculuk yetenekleriyle de ağabeyleri ve ablalarının dikkatlerini çektiler.

Küçük Dila yani Nisa Sofiya Aksongur, 2016 yılından itibaren çeşitli reklam filmlerinde oynadı. İlk dizi projesi ise ‘Muhteşem Yüzyıl’ oldu. Nisa, sonrasında farklı tv dizileri ve sinema fimlerinde de yer aldı.

Kuzgun dizisinin çocuk oyuncusunu Muhteşem Yüzyıl’dan tanıyorsunuz! 7

Küçük Kuzgun’u oynayan Metehan Parıltı’nın ise ‘Kuzgun’ ilk projesi. Metehan, ‘Layla Şirin Atölye’den oyunculuk eğitimi alıyor

Yapımcılığını Kerem Çatay-Pelin Diştaş’ın üstlendiği, Bahadır İnce’nin yönetmenliğini yaptığı, senaryosunu Burcu Görgün Toptaş ve Özlem Yılmaz’ın yazdığı ‘Kuzgun’un başrollerini Barış Arduç ve Burcu Biricik paylaşıyor.

Dizinin kadrosunda; Settar Tanrıöğen, Hatice Aslan, Levent Ülgen, Caner Şahin, Ahsen Eroğlu, Aytek Şayan, İpek Erdem, Derya Beşerler, Erdal Küçükkömürcü gibi önemli isimler yer alıyor. Hesaplaşma, intikam ve dillere destan bir aşk hikayesini konu alandizide, Barış Arduç ‘Kuzgun’, Burcu Biricik de ‘Dila’ karakterlerini canlandırıyor.

‘Kuzgun’, Çarşamba akşamı saat 20.00’de Star TV’de başlıyor !