Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Aygül Aydın’dan 10 – 16 Haziran Haftalık Burç Yorumları

Aygül Aydın’dan 10 – 16 Haziran Haftalık Burç Yorumları

tarafından ker_def

Ünlü astrolog Aygül Aydın, youtube kanalında takipçileri ile burç yorumlarıyla buluşmaya devam ediyor. Aygül Aydın, 10-16 Haziran haftalık burç yorumlarında Koç burcundan Balık burcuna kadar 12 burcun hepsi ile ilgili detaylı bilgiler sundu.

Aygül Aydın, “Haziran’ın 2. haftasını konuşuyrouz. Bu hafta neler var, neler yok? Bu hafta arkamızda İkizler burcunda yeni ay bıraktık. İletişimimiz hızlandı, gündem hızlı bakalım neler oluyor. Kendi yükselen burçlarımıza göre değerlendirelim” diye konuştu.

Aygül Aydın, bu tür analizleri yaparken yükselen burçlara göre yapıldığını özellikle hatırlattı. İzleyicilerin de yükselen burçlarını öğrenerek bu yorumları dinlemeleri gerektiğine değindi.

Koç burçları için Aygül Aydın, şu ifadeleri kullandı: Haftaya iş hayatınızdaki sorumluluklarınız, yoğun gündeminizle başlıyorsunuz. Sorumluluklar derken iş ortamında yetiştirmeniz gereken şeyler, ya da hayatınızla alakalı çözmeniz gereken konular, listeler uzamış olabilir. İşler güçleri toparlamak, kurgulamak isterken her şeyin de mükemmel olmasını isteyeceksiniz. Buna çok kapılmayın. Hafta ortasından itibaren de ilişkiler gündeme gelecek. İlişkiler konusunda güzel hareketlenmeler söz konusu olabilir. Yeni bir ilişkiye karar verebilirsiniz ya da geçmişteki bir arkadaşınız sizi arayabilir. Sürprizli bir hafta sizi bekliyor.İlişkiler konusunda ne istiyor iseniz ona göre yeni bir karar vermeniz gerekiyor.”

Tüm burçlarla ilgili haftalık değerlendirmeleri videodan izleyebilirsiniz.