Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Aynalı Tahir’in Melek’i olarak ünlenen Didem Uğurlu yeniden setlere dönüyor

Aynalı Tahir’in Melek’i olarak ünlenen Didem Uğurlu yeniden setlere dönüyor

tarafından ker_def

Kariyerinde “Kınalı Kar, Hicran Yarası, Aynalı Tahir” gibi çeşitli dizilerde rol alan Didem Uğurlu, evlenip iki çocuk dünyaya getirdikten sonra setlere ara vermişti. 1990’lı yılların sonlarından itibaren oyunculuk kariyerine başlayan Uğurlu, Aynalı Tahir dizisinde Melek karakteri ile iyi bir çıkış yapmıştı. Kınalı Kar’da Lamia olarak tanındı ve Beyaz Gelincik isimli dizide Alev karakteri ile dikkat çekmişti.

Yalancı Yarım isimli dizide ise Melisa olarak izlediğimiz oyuncu, en son Uçurum isimli dizide 2012 yılında boy göstermişti. Uğurlu, 7-8 yıl ara verdiği dizi setlerine geri dönme kararı aldı. Oyuncu, “Ekranları, dizi setlerini çok özlemiştim. Okuduğum bir iki proje var. En kısa zamanda ekranlarda olmayı düşünüyorum” dedi.

Ünlü oyuncu Didem Uğurlu ticarete atıldı. Ünlü saç tasarımcısı Hüseyin Polat ile ortak Etiler Levent’te Polat Plus adında saç tasarım ve güzellik merkezi açan oyuncu, yeni işiyle ilgili şöyle konuştu:

“Oyunculuk yanında ticari anlamda bazı atılım planlarım vardı. Bunlardan ilkini yakın arkadaşım Hüseyin Polat ile birlikte Etiler Levent’in en kapsamlı, en büyük güzellik merkezini açarak gerçekleştirdik.”

Aynalı Tahir'in Melek'i olarak ünlenen Didem Uğurlu yeniden setlere dönüyor 7