Ana sayfa Dizi Haberleri Siyah İnci dizisi sadece Hande Erçel’in değil Melis Sezen’in de başına dert olmuş!

Siyah İnci dizisi sadece Hande Erçel’in değil Melis Sezen’in de başına dert olmuş!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2018-2019 sezonunda izleyicilerle Star TV ekranında buluşan Siyah İnci dizisi, yayınlandığı dönemde büyük eleştiriler almıştı. İddialı başlayan dizide Tolgahan Sayışman, Hande Erçel, Berk Hakman başrolleri paylaşmıştı. Genç oyuncu Melis Sezen de dizide kendisine yer bulmuştu.

Çok iddialı başlayan dizi, düşük reytingler alınca 20. bölümde yayından kaldırıldı. Özellikle dizide Hande Erçel’in oyunculuğuna yönelik ciddi eleştiriler yapılmıştı. Erçel, bu dizi sonrasında bir süre ekranda başka projede de yer almamıştı. Hatta dizinin final yapmasının nedeni olarak da Hande Erçel’i gösterenler olmuştu. Siyah İnci’nin Hande Erçel kadar Melis Sezen’de de kötü bir iz bıraktığı ortaya çıktı.

Kötü kadın karakteri olarak tanımlayabileceğimiz Ebru’ya hayat veren Melis Sezen, bu dizide öyle inandırıcı rol yaptı ki, sokakta bir kadın yüzünü tükürdü. 2016 yılında Hayat Bazen Tatlıdır isimli dizideki Asya karakteri ile kariyerine başlayan Melis Sezen için, Siyah İnci öne çıktığı bir proje olarak geride kaldı. Oyuncu, başarılı performansının karşılığını sonraki dönemde iyi rol teklifleri alarak taçlandırdı.

Onedio’nun youtube programına katılan ve sokakta başından geçen ilginç anısını anlatan Melis Sezen, Ebru rolü nedeniyle o dönem büyük sıkıntılar yaşadığını ilk kez söyledi.

Sezen sokakta yürürken başına gelen olayı da şöyle anlattı: “Bir kere bir abla gelip suratıma tükürmüştü. Neye uğradığımı şaşırdım. Ama bu Derin için değil, Siyah İnci’deki Ebru için oldu. Geldi böyle, suratıma baktı ve tükürdü.

Hiçbir şey yapamadım o an. Sonra dedi ki, ‘Nefret ediyorum senden, iğrençsin’… Sonra da dedi ki, ‘Çok tatlı oynuyorsun, çok güzel oynuyorsun. İnandırdın bizi, ondan yaptım.’ Ben böyle şok oldum.”