Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni bölümü yayınlanmayan Uyanış Büyük Selçuklu dizisiyle ilgili TRT 1’den yeni karar!

Yeni bölümü yayınlanmayan Uyanış Büyük Selçuklu dizisiyle ilgili TRT 1’den yeni karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Birçok diziyi etkisi altına alan koronavirüs sorunu TRT1’in iddialı dizisi Uyanış Büyük Selçuklu’yu da vurdu…Dizide Ekin Koç’un koronaya yakalandığı, ekipten bazı isimlerin de yine testlerinin pozitif çıktığına yönelik haberler gelmişti.Dizinin çekimleri de koronavirüs sorunu nedeniyle ertelenmişti.

Stok bölümleri olmaması nedeniyle dizinin yeni bölümü yine yayınlanamadı… Dün akşam diziyi ekranda göremeyen hayranlar, 29.bölümün ne zaman yayınlanacağını sorguluyordu. TRT1’den ise dizinin yeni bölümüyle ilgili karar gecikmedi…

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin 29. yeni bölümünü 26 Nisan Pazartesi akşamı ekrana geleceği duyurusu geldi… Özel hazırlanan bir platoda çekimleri yapılan dizinin hazırlık süreci çok yoğun bir emek ile geçiyor. Bu nedenle de aksilikler veya duraklamalar bölümün yayınlanmasını engelleyebiliyor.

Uyanış Büyük Selçuklu dizi ekibi de yoğun çekim programında bir hayli yorulmuştu. 36.bölümü ile sezon finali yapması planlanan TRT1 dizisi gelecek hafta yeniden ekrana dönüş yapacak.

Bu hafta Çukur dizisi Uyanış Büyük Selçuklu’nun tekrar bölümünün yayınlanmasını iyi değerlendirerek tüm kategorilerde birincilik elde etti. Ancak TRT1 dizisi gelecek hafta yine milyonları ekran başına toplayarak reytinglerde yine birinci olacaktır.

Buğra Gülsoy, Ekin Koç, Mehmet Özgür, Sevda Erginci, Hatice Şendil, Gürkan Uygun gibi önemli isimleri kadrosunda buluşturan dizinin 29. yeni bölümünden ilk fragmanı aşağıda bulabilirsiniz.